Bára Basiková: Krach manželství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bára Basiková: Krach manželství!

Bára Basiková a Petr Polák
Bára Basiková a Petr Polák (Foto herminapress.cz )

Ačkoliv už manželská krize Báry Basikové a Petra Poláka probíhá více jak rok, zpěvačka kápla božskou až nyní. Rozpadl se další vztah českého showbyznysu.

Zpěvačka Bára Basiková se svým přátelům svěřila už minimálně před rokem o manželské krizi, která se ani jim nevyhnula. I když už manželství nebylo dávno ideální a dvojice si už partnersky nerozuměla, Petr Polák stále bydlel na stejné adrese jako jeho žena. To prý ale Basikovou psychicky ničilo a tak se dohodli, že se Polák od ní a jejich syna Theodora odstěhuje, sdělila zpěvačka Sedmičce.

Tajnůstkáři 

Bára nemá ráda praní špinavého prádla na veřejnosti a nerada se tak svěřuje médiím o svých osobních problémech. Aby problémy mohla skrývat co nejdéle, neustále lhala mediím. Ještě před týdnem totiž tvrdila iDnes.cz, že je šťastná. Petr Polák se v tomto přizpůsobil, a proto také hrál tuto hru “Máme se rádi a všechno je fajn“. Navzdory tomu, že se bývalý pár snažil vše ututlat, všechny hádky se jim nepodařilo vychytat. ,,Nebudu to komentovat,“ řekl Polák Sedmičce, když se ho snažili po jedné z hádek vyzpovídat.

Nová adresa

Polák nechtěl situaci zhoršovat a tak si zanedlouho našel nový byt. Dobrou zprávou, alespoň pro jejich syna Theodora je to, že nová adresa jeho tatínka se nachází jen asi 400 metrů od bytu kde malý Theo bydlí se svou maminkou. Ačkoliv Basiková a Polák nebyli ideální manželé, jako rodiče se snaží být na jedničku, Polák tedy neustále vyzvedává syna ze školy, a když je potřeba, tak ho do ní i vozí. Jejich přátelství ale přetrvalo a Polák dokonce Basikovou osobně podpořil na obnovené premiéře Johanky z Arku v Divadle Kalich.

Rozvod č.3

I když se rozvod většinou nese ve znamení zmatku, hrůzy a nenávisti, tento rozvod by měl být klidný a bez problémů. Basiková si už jeden divoký rozvod zažila, a to se svým druhým manželem architektem Jaromírem Pizingerem v roce 2006. ,,Měla jsem nejstrašnější stavy úzkosti a tísně. Děti odjely ke kamarádům a já celé dny ležela, celé noci jsem nevylezla z postele, měla jsem zatažené závěsy. Po týdnu mně bylo jasné, že je zle, že tohle nezvládnu,“ komentovala svůj tehdejší stav především muzikálová zpěvačka.

Video s Bárou Basikovou, která v rozhovoru vypráví o synovi si můžete pustit zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
9. 4. 2017 • 23:46

bohatymrdnikatel se pleteš, estébák je tvůj kobliha, kterýho jdeš volit a ten kterého zmiňuješ, tak ten hajloval. A ten plac to budou byty, možná cenou sociální pro takový jako jsi ty ! Tebe si dám klidně dvakát navrch

ellenic
9. 4. 2017 • 18:20

jity Kdyby více dbala na elegantní oblečení a byla vždy upravená, tak by z ní byla ještě cellem pohledná ženská . Některé její snímky to dokládají, ale Bohužel jiné svědčí o pravém opaku .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.