Absolonová má novou práci: Skončí s herectvím a zpíváním? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Absolonová má novou práci: Skončí s herectvím a zpíváním?

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Foto: Marek Pátek)

Známá česká zpěvačka a herečka Monika Absolonová (41) přijala novou pracovní nabídku, která se netýká hraní ani zpívání. Podle exkluzivního zjištění magazinu Sedmička právě nyní natáčí nový televizní pořad, v němž získala roli moderátorky!

Monika Absolonová se stala moderátorkou nového pořadu na Nově. „Bude to postavené na proměnách lidí, kterým vlastně změníme život. Bude to náročné, ale snad to zvládnu. Musím to nějak skloubit s divadlem a Tadeášem.“ Prozradila Monika magazínu Sedmička.

Herečka a zpěvačka je novou pracovní nabídkou nadšená a je velmi ráda, že si na ni televize vzpomněla a oslovila ji. Monika, ale v poslední době nezastává roli pouze herečky a zpěvačky, ale především roli matky a proto s novou pracovní nabídkou také přicházejí obavy o syna. „Bojím se, aby tím Táda neutrpěl, že s ním tolik nebudu. Trochu mi to trhá srdce, protože teď roste, žvatlá a já jsem ráda za každý den, každou chvíli, kdy ho vidím a jsem s ním,“ prozradila Monika magazínu Sedmička.

Ohledně nové nabídky byla Monika velmi tajemná a podrobnosti si nechala pro sebe. Magazin Sedmička, ale vypátral exkluzivní informace o chystaném pořadu. Bude se jednat o pořad velmi podobného formátu, jaký kdysi moderovala herečka Sabina Laurinová (45) na Primě – Mladší o pár let. Název pořadu chystaný na Nově má dokonce podobný název – Mladší o deset let. Diváci se mohou těšit na proměny dvojic s těžkým osudem, které se svěří do rukou chirurgů, zubařů, vizážistů a kadeřníků. Na nový pořad si budou, ale diváci muset počkat. Natáčet se začalo teprve nedávno, ve vysílání se objeví nejdříve v příštím roce.

Monika Absolonová dorazila se svým miláčkem, který jí demoluje domov!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
eisenbieger
22. 10. 2017 • 12:16

to soukupovi nejdriv preblafnout perko a nasledne nohy do praku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.