Strasti prvorodičky Mašlíkové! Epidurál nezabral, silikony popraskaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Strasti prvorodičky Mašlíkové! Epidurál nezabral, silikony popraskaly!

Hana Mašlíková nemůže syna kojit.
Hana Mašlíková nemůže syna kojit. (Herminapress.cz)

Když se před měsícem narodil Haně Mašlíkové (35) syn, doslova se jí převrátil celý svět na ruby. Už Andrého příchod na svět nebyl vůbec jednoduchý a kvůli problémům s prsními implantáty nemůže modelka kojit.

Hana Mašlíková rodila v motolské nemocnici, ale jak sama říká, podle jejích představ to neproběhlo. Měla rodit přirozenou cestou, ale lékaři se nakonec rozhodli pro císařský řez. „Dostala jsem epidurál, ale ten nezabral, takže jsem musela do kompletní narkózy,“ svěřila Mašlíková Blesku s tím, že porod si nepamatuje.

Kvůli problémům s prsními implantáty jí navíc lékaři zakázali synka kojit. „Silikony jsou totiž poškozené, naprasklé, a nikdo neví, jestli by něco nemohlo prosáknout a ohrozit dítě. Takže nekojím a je mi to líto,“ prozradila smutně moderátorka Snídaně s Novou a dodala, že kdyby mohla vrátit čas, prsa by si zvětšit nenechala.

 Hana Mašlíková měsíc po porodu syna Andrease: Nekojím! Kvůli prasklým silikonům!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.