Iva (17) z Výměny manželek: Sex v 11 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Iva (17) z Výměny manželek: Sex v 11 letech!

Ivu (17) prý v 11 letech znásilnili.
Ivu (17) prý v 11 letech znásilnili. (Foto pro Aha! – TV Nova)

Dětství mladičké maminky Ivy (17) ze středeční Výměny manželek nebylo zrovna idylické. Její manžel Marian (45) po odvysílání přiznal, že ji už v 11 letech znásilnili, měla problémy s drogami a skončila v pasťáku!

Když jí bylo jedenáct, tak ji znásilnil nebo přinutil k sexu čtrnáctiletý nebo patnáctiletý kluk. Byl na ni hrubý. Řešila to i policie a přijeli si pro něj, ale manželka o tom nechce mluvit,“ řekl deníku Aha! Marian s tím, že se Iva následně chytla špatné party.

„Od dvanácti let byla v pasťáku, brala drogy a pila alkohol. Její táta je alkoholik, máma měla třikrát mozkovou mrtvici a od té doby to nemá v hlavě v pořádku. Léčila se v Psychiatrické nemocnici v Kosmonosech,“ prozradil Marian. Iva byla proto umístěna na nějakou dobu do diagnostického ústavu a poté do dětského domova.

Manželé se seznámili přes sociální síť. „Jsem kamarád její tety, která se o ni starala. Iva mi komentovala příspěvky na Facebooku a zalíbila se mi. Její teta mě pak pozvala na oslavu jejích patnáctých narozenin a tam jsme si dali první pusu,“ zavzpomínal Marian, s nímž Iva otěhotněla. Dnes vychovávají třináctiměsíční Dominiku.

Domácí násilí

S rodiči se Iva příliš nestýká. „Její matka se na naší svatbě chovala hnusně vůči vnučce, ubližovala jí, a tak jsem ji fyzicky napadl. Nakonec na mě podali trestní oznámení. Jenže na policii řekli, že už jsme příbuzní, takže to tolik řešit nebudou. Ubližovala jí tak, že ji nehtem píchala do žeber před mýma očima, až tam měla krvavé fleky,“ tvrdí Marian.

Výměna ji změnila

Iva se poté, co jí Soňa (28) vytkla, že nedává dceři dostatečnou lásku, zlepšila. Dokonce chce druhé dítě. „Řekl jsem jí, že bychom měli počkat, až na to bude psychicky víc vyspělá, ale řekla, že to zvládne. Přestala brát antikoncepci, tak uvidíme. Jinak s dcerou už se mazlí a taky víc uklízí. Výměna ji změnila,“ pochvaluje si Marian.

Na video z Výměny manželek se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
7. 9. 2017 • 12:13

Dítě chce zase další dítě. Holka má IQ houpacího koně a ještě jí neni vůbec rozumět, zkrátka ani mluvit ještě neumí.

reiner
7. 9. 2017 • 11:33

Proboha - nenechte to namnožit ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.