Ital Emanuel Ridi: Nová rodina? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ital Emanuel Ridi: Nová rodina?

Emanuele Ridi s Hunčárovou už dokonce přemýšlejí o dítěti!
Emanuele Ridi s Hunčárovou už dokonce přemýšlejí o dítěti!  (Foto Svoboda &Williams, FTV Prima, TV Nova)

Láska prochází žaludkem! Zamilovaná tanečnice ze StarDance vedle »Itala v kuchyni« poslední měsíce jen září. Lucie Hunčárová (31) a Emanuel Ridi (43) už dokonce přemýšlejí o dítěti! „S Emanuelem jsme se začali bavit o rodině,“ svěřila deníku Aha! Lucie.

I to bylo jednou z věcí, kvůli které se Lucie na začátku roku rozhodla rozejít s dlouholetým přítelem a tanečníkem Janem Onderem (31) a jít do vztahu s Italem, s nímž se seznámila během poslední řady StarDance.

„Uvědomila jsem si, proč jsem dřív nechtěla dítě. Měla jsem blok, nebyla jsem stoprocentně přesvědčená o tom, že je pro mě Honza ten správný partner do dalšího života,“ prozradila Hunčárová, která by se ráda stala maminkou.

„Diskuze na to téma proběhla, ale nic úplně teď neplánujeme. Emanuel už má syna z předchozího manželství a už nechtěl děti. Říkal si, že už má splněno a teď samozřejmě vidí, že jsem bezdětná a že bych ho do budoucna chtěla. Je na to ale ještě strašně brzy a nechci dělat ukvapené názory,“ řekla Lucie s tím, že nyní více řeší svou práci.

„Vedle Emanuela se cítím komfortněji a víc v bezpečí. Myslím, že je to pro rodinu základ. Je to o vnitřním pocitu a auře toho muže. Chci se teď postavit na vlastní nohy a miminko by to teď neřešilo,“ dodala tanečnice. Ovšem z jejích vyjádření lze vypozorovat, že by dalšího člena rodiny ráda přivítala...

Na video s Ridim se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.