Šokující obvinění: Vyčítal je islámský fanatik! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šokující obvinění: Vyčítal je islámský fanatik!

Evidentně jinak vidí Mrkvičkův přínos muzice Vyčítal.
Evidentně jinak vidí Mrkvičkův přínos muzice Vyčítal. (Foto Aha! – Martin Pekárek, Facebook.com, ara)

Nemohl vůbec uvěřit tomu, co slyšel! Roman Horký (53) se nemůže vzpamatovat ze slov Jana Vyčítala (75), který cynicky komentoval tragickou smrt zpěváka Taxmenů Karla Mrkvičky (†66). „Připomíná mi to názor fanatika!“ řekl deníku Aha! frontman skupiny Kamelot.

„Nad našimi hlavami potemnělo nebe. Ztracená naděje, smutek a slzy. Kamelot po Taxmenech už nemohl vystupovat,“ napsal Horký na sociální síť po dramatickém odchodu Mrkvičky, který zemřel na pódiu během koncertu na Slovensku.
Úplně jinak komentoval jeho úmrtí zakladatel kapely Greenhorse.

„Znali jsme se osobně, ale nebyli jsme velcí přátelé. O jeho smrti mě informoval známý z Ameriky. Nemyslím si, že je to taková ztráta, ale to je můj názor. On byl velký kytarista a manažer – a tím to končí. Takových Taxmenů už bylo...“ řekl úternímu Aha! Vyčítal. Podle Horkého to přehnal s upřímností!

„Z těch slov mě úplně mrazí, to není normální! Každý v sobě máme kus vnitřní etiky. Překvapuje mě, že to řekl Honza Vyčítal. Od něho jsem očekával, že má takovou foglarovskou výchovu stejně jako všichni ti, co dělají tuhle muziku,“ sdělil nám šokovaný lídr Kamelotu.

„To jsou lidi, co mají široký srdce a jsou přemýšliví. Tenhle názor mi připomíná názor fanatika z islámského státu, kterému je jedno, jestli zemře ten nebo onen. Je to nehumánní. Na to snad ani není omluva! Každý si musí ťukat na čelo, když někdo něco takového řekne,“ dodal Horký naštvaně.

Vždyť spolu i hráli...
Vyčítal potkával Mrkvičku na jednom jevišti. Taxmeni a »Greenhorni« si zahráli i na společném koncertě v pražské Lucerně, na kterém hvězdy české country slavily kulaté narozeniny.

Zradilo ho srdce
Drama na festivalu v Jaslovských Bohunicích prožil Roman Horký na vlastní oči. „Byl jsem dva metry od něj, všechno jsem vnímal úplně nejvíc,“ řekl deníku Aha! zakladatel Kamelotů. Zrovna, když Mrkvička hrál své poslední tóny, chystal se Horký v zákulisí na vystoupení. Pak se ale Karel zničehonic skácel jako podťatý strom a za hodinu vydechl naposledy. Údajně ho zradilo srdce.

Na video s Horkým se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hajne
27. 7. 2017 • 19:15

Vyčítal to dvakrát minulo pozor po třetí vypitá hlava

dandova
27. 7. 2017 • 08:47

Pan Vyčítal je vypitej neukojenej zakomplexovanej dědek.

majojo
27. 7. 2017 • 07:25

Zabedněnost některých psálků je nebetyčná. Přestože je diskutéři několikrát upozorňovali, že Vyčítalova kapela se nejmenovala Greenhorse, ale Grenhorns, prsk ho, ni to napíšou znovu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.