Oliva z Ordinace přežil svou smrt: Na vině špitál? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Oliva z Ordinace přežil svou smrt: Na vině špitál?

Herec Petr Oliva
Herec Petr Oliva (TV Nova)

Čtyřiasedmdesátiletý herec měl na kahánku. Několik měsíců loni proležel v nemocnici i doma, teď je snad už z nejhoršího venku. A nyní přichází s hypotézou, která mohla stát za jeho zdravotními problémy.

„Měl jsem velké bolesti, nedalo se to vydržet, tak jsem musel do nemocnice, kde mi operovali páteř,“ popsal svá trápení minulý rok Blesku Petr Oliva (74) a pokračoval: „A do toho se mi mezi ploténkami usadil nějaký vir, takže se to celé komplikovalo. Hodně to bolelo, ale už to není tak hrozné. Jen teď pořád ležím.“ A jak se tam ten vir vůbec dostal? 

„Bylo to kvůli vyšetření, kde mi s největší pravděpodobností napíchli v nemocnici nějaký virus, který se mi usadil v páteři a ničil mi ji. Nemohl jsem se hýbat a antibiotika se mi k páteři špatně dostávala, takže jsem ležel dva měsíce v nemocnici a pak ještě měsíc doma. Doslova jsem přetékal antibiotiky. Teď už jsem, doufejme, v pořádku vzhledem k věku," aktuálně prohlašuje herec v Nedělním Blesku a uzavírá: „Jedna doktorka mi po vyléčení říkala, ať jsem rád, že jsem to přežil."

Petr Oliva na videu vzpomíná na mrtvého Bodieho z Profesionálů:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.