Dáda Patrasová není v bikinách sama: Zralé holky k nakousnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dáda Patrasová není v bikinách sama: Zralé holky k nakousnutí!

Královna pláží Dáda Patrasová (61)
Královna pláží Dáda Patrasová (61) (Foto Aha! – Marek Pátek, Facebook.com, ara)

Sebevědomí ani odvaha jim nechybí! Nejen Dáda Patrasová (61) teď na dovolené v Itálii dokazuje všem ženám, že se do plavek mohou svléknout i po padesátce a nemusejí mít nutně modelkovské míry 90-60-90. Bravo!

Královna pláží
Dáda Patrasová (61)
Zatímco muzikant Felix Slováček (74) obráží s mladou výtvarnicí Lucií Gelemovou (34) evropské velehory, jeho žena si užívá s fešným Italem Vitem (48) u moře v Kalábrii. „Jsem tady naprosto šťastná. Mám pocit, jako bych se vrátila domů. Všechno má harmonii. Konečně jsem svobodná...“ říká herečka a svůj Instagram denně zásobuje fotkami z pláží. Její fanoušci ji zahrnují komplimenty, a dokonce i nabídkami k sexu!

Sexbomba na pláži
Yvetta Blanarovičová(53)
Herečka a zpěvačka zřejmě získala recept na to, jak zastavit čas. Ale sexy křivky nemá zadarmo. „Nejsem lenoch a makám na sobě. Celý život cvičím, plavu, tančím. Bez toho bych nežila. Je to nesmírně důležité,“ prozradila deníku Aha! s tím, že také používá kvalitní kosmetické přípravky na pleť.

Vysportovaná lady
Marcela Březinová (56)
Na diety zpěvačku neužije. „Pracuji s tím, co mi příroda nadělila. Ale samozřejmě ne za všechno může genetika. Celý život jsem sportovala. Teď je to tak, že každé ráno cvičím, protože si o to mé tělo řekne, mám sadu různých cviků, bez kterých si neumím představit začátek dne,“ svěřila nám Marcela.

Bazénová svůdnice
Heidi Janků (54)
Zpěvačka se spoléhá nejen na cvičení. „Když je člověk spokojený uvnitř, projeví se to i na celkovém vzhledu. A hlavně to moc neřešit. Nemám krizi středního věku, ale je mi tolik, kolik mi je, a mojí povinností je i vzhledem k mé profesi, abych se o sebe starala,“ prozradila před časem.

Sexy plavkyně
Ljuba Krbová (59)
Představitelka Aničky Liškové z nekonečného seriálu Ulice si udržuje postavu dlouhými procházkami a cvičením tai-chi. Více ale dbá o duši. Nechodí prý dokonce ani na kosmetiku. Ale jednu zásadu přece jen má. „Rozhodně se ale neobejdu bez důkladného odlíčení,“ svěřila herečka.

Kráska ve vlnách
Pavlína Pořízková (52)
Topmodelka českého původu strčí do kapsy i modelky, kterým by mohla být mámou. Není proto divu, že své sexy křivky pravidelně vystavuje na sociální síti. Pavlína tím dokazuje, že byla právem první manekýnka českého původu, která se výrazně prosadila na mezinárodní módní scéně.

Plavkové duo
Veronika Žilková (55)
Větší odvahu než herečka má její maminka Olga (93). S Veronikou drží krok a nebojí se pózovat vnučce Agátě Prachařové (32) v plavkách. Aby se ale manželka ministra obrany Martina Stropnického (60) v plavkách nestyděla, musí se omezovat v jídle. „Sklony k obezitě mám ovšem celý život, musím se strašně hlídat, abych nepřibrala, už kvůli profesní zodpovědnosti,“ přiznala.

Odvážná důchodkyně
Jaroslava Obermaierová (71)
Kdyby se hledala nejodvážnější slavná důchodkyně, na plné čáře by vyhrála představitelka drbny Vilmy Nyklové ze seriálu Ulice. Herečka totiž postavu ani věk vůbec neřeší. V létě je pro ni nejdůležitější pohoda a být spokojená. Jakmile má čas a je na chalupě, plavky neleží na dně skříně.

Bohyně slunce
Petra Janů (64)
Tělo jí může závidět lecjaká třicítka. Jenže to by musela od rána do večera dřít jako ona! „Cvičím pilates, který mám doma na DVD. Když chci změnu, tak mám doma ještě eliptical. To je taková šlapací mašina, která simuluje jízdu na běžkách. A když jsem v Praze, tak chodím do posilovny dvakrát týdně,“ přiznala zpěvačka.

Na video se sexy Blanarovičovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josie7
23. 7. 2017 • 07:37

Už je dávno zpátky, vlastně se tam jela jen vyfotit.

-bello-
20. 7. 2017 • 12:39

Tak jo, Patrasová je v Itálii, je u moře, má plavky. Ale hergot proč musí tyhle sééélebrity dávat na soc. sítě o sobě lautr všechno ?! Patrasová má prostě soudkovitou postavu bez boků a pasu, nohy jako sloupy , stehna , lýtka stejná šíře a mezitím koleno ( i v Návštěvnících byly vidět a jsou tak prostě rostlé ) a nejhorší je, že nemá krk ( tak jak Veškrnová).Jenže za to nemůžou.Ale proč se furt vystavujou mě mate . Na fotky těch dalších jsem se nedívala, není třeba.Vím, že Žilková trpí anorexií a celoživotně se nenajedla a vidět její šlachy a kosti mě nebaví

blackcatmilly
20. 7. 2017 • 10:16

Všechny dámy včetně paní Žilkové starší mají lepší postavu než tlustá neforemná Dáda.

mekanik
20. 7. 2017 • 02:33

sono assolutamente contenti Dáda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.