Pavlína Pořízková a oscarový scenárista: ROZCHOD PO PŮL ROCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pavlína Pořízková a oscarový scenárista: ROZCHOD PO PŮL ROCE!

Topmodelka Pavlína Pořízková se se scénáristou rozešla.
Topmodelka Pavlína Pořízková se se scénáristou rozešla. (Instagram, Profimedia)

Poprvé se spolu ukázali na předávání Oscarů. Ostatně i jejich vztah připomínal romantický biják. Nejdřív si měsíc psali, další měsíc tajně randili, jako zamilovaní puberťáci se líbali na parkovišti... Jenže happy end se nekoná...

Po půl roce je lásce topmodelky Pavlíny Pořízkové (56) a oscarového filmaře Aarona Sorkina (60) konec! Sorkin, scenárista a režisér podepsaný pod bijáky Pár správných chlapů, Soukromá válka pana Wilsona, Moneyball, Sociální síť či Steve Jobs, byl prvním mužem v životě prostějovské rodačky, s nímž od září 2019, kdy skonal její manžel Ric Ocasek (†75), oficiálně randila.

Pavlína Pořízková ve filmu Její alibi

Video se připravuje ...

Na nového milence pěla samé ódy. „Skvěle líbá...“ vzdychala. I proto zpráva o rozchodu přišla jako blesk z čistého nebe. „Jsem tak vděčná za jeho přítomnost v mém životě. Pomohl mi uzdravit se a získat zpět samu sebe. Je brilantní a vtipný, zábavný a sexy...“ vysekla i teď Sorkinovi poklonu na Instagramu. Vztah s ním ale přesto ukončila. „Jsme prostě každý z jiného těsta...“ vysvětlila, byť použila anglické přirovnání o kachně a huse. Víc neřekla, „Jsem obvykle upřímná, ale jedná se i o soukromí někoho jiného, takže sorry,“ vzkázala stroze topmodelka.

Gott zrušil plány, přitížilo se mu! A modelka Pořízková našla mrtvého exmanžela

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.