Hana Krampolová: Předávkovala se alkoholem a prášky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hana Krampolová: Předávkovala se alkoholem a prášky!

Hanka Krampolová
Hanka Krampolová (herminapress.cz)

Míchání nebezpečných koktejlů z prášků a alkoholu je konec! Hana Krampolová (56) dostala epileptický záchvat. Naštěstí byl její manžel Jiří Krampol (78) doma, takže jí zavolal rychlou záchranku. A ta ji odvezla rovnou na psychiatrii!

„Chystali jsme se zrovna odjet na natáčení V.I.P vražd, když se to Hance stalo. Vypadalo to dost hrozně, v záchvatu sebou sekla a nešel jí na krku nahmatat ani tep,” prozradil deníku Aha! Krampolův manažer Miloš Schmiedberger (69).

Sanitka tedy Hanku okamžitě odvezla na Psychiatrickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze na Karlově náměstí, kde zahájili okamžitý detox. Poté se sešlo konzilium, které usoudilo, že pacientka je opravdu vážně nemocná a je nutná hospitalizace.

„Jsem moc rád, že je Hanka v péči lékařů. Ty epileptické záchvaty byly stá﷯le častější,” řekl deníku Aha! smutně Krampol. A bez skrupulí přiznal, že jeho manželka kombinovala léky na bolest s pilulkami na spaní a deprese.

„Chápu, že si Hanka brala něco na bolest. Koleno, kotník, pořád něco bylo zlomeno, nalomeno, vymknuto. To se ale nedá míchat s prášky na spaní! A už vůbec se na to nespí pít, byť by to byla jediná sklenička vína,” zdůraznil herec, který pevně věří a doufá, že mu manželku dají v nemocnici do kupy.

„Byl jsem tam za ní a detox jí moc prospívá. Jde jí k duhu. Ten organismus ty její kombinace prostě už nemohl vydržet,” dodal Krampol.

Na video s Krampolovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
28. 6. 2017 • 19:01

Krampolová chlastá už dlouho.Snad jí odvykačka na psychiatrii pomůže.

ellenic
28. 6. 2017 • 18:07

Pustila jsem si videa s Hankou Krampolovou a docela mne to vyděsilo . To Jiří Krampol nevnímal, že není v pořádku, hrozné, nechat to dojít tak daleko a úplně zbytečně. Byla to dříve docela pěkná ženská, ale nyní, škoda mluvit. Snad se z toho dostane .

vigela
28. 6. 2017 • 16:50

Ve svém věku už by mohla mít rozum. Ale to jí asi nehrozí.

ellenic
28. 6. 2017 • 15:33

Na Blesku zmizela diskuze, proč ? Asi zásah shůry. To co nyní řekl, jsem ráno napsala, viděla jsem možnou souvislost mezi problémy a tím, že nepracovala a víc jak 20 let byla manželkou herce . To si vzpomněl brzy, že by měla jít konečně v 56 letech do práce. Sám není nejmladší a až tady jednou nebude, tak jaký bude mít ona důchod, když nepracovala. Když jemu vždy sypalo, tak to byla spokojenost, ale co až to sypat nebude .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.