Natálka nechce být Iveta: Nové LÉTO pro Grossovou dostalo španělský šmrnc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Natálka nechce být Iveta: Nové LÉTO pro Grossovou dostalo španělský šmrnc!

Natálie Grossová nechce být Iveta!
Natálie Grossová nechce být Iveta! (Foto Blesk – Jan Tůma a archiv Blesku)

Přestože patřila k jejím oblíbeným zpěvačkám a měly se rády, v nové verzi hitu Léto Natálka Grossová (14) nechtěla napodobovat Ivetu Bartošovou (†48). A z její verze slavného songu jsou všichni paf!

František Janeček (72), autor hudby k Létu, plní slib, který dceři expremiéra Stanislava Grosse (†45) dal. Poté, co na sebe strhla veškerou pozornost v jím produkovaném muzikálu Ples upírů, kde okouzluje i nejpřísnější kritiky, dal její kariéře další impuls.
Písničce, se kterou poprvé zazářila Iveta Bartošová, nechal udělat zbrusu nový kabát. „Samozřejmě zůstala zachována moje hudba a text Eduarda Pergnera. O novou rychlejší aranž se španělskou kytarou se postaral Jarda Helešic. Podobu klipu má na svědomí Pavel Šmerda a jeho spolupracovník z Hong Kongu,“ prozradil Janeček. V novém videoklipu tak původní stylizaci českého maloměsta a koňských stájí nahradilo moře a písečné pláže.

A klip vycházející ze záběrů, které s Natálkou natočil Robin Puškáš (27), přítel její starší sestry Denisy (19), sklízí u posluchačů velký úspěch. „Naty byla nabídkou znovu nazpívat Léto nadšená, protože tuto písničku miluje. A jelikož nechce Ivetu napodobovat, byť ji měla moc ráda, dostala písnička zcela nový kabát. Věříme, že se bude líbit!“ prozradila Natálčina maminka Šárka Grossová (47).

Na Natálkou přezpívaný Ivetin hit Léto se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
eva666
13. 6. 2017 • 14:17

Písnička moc hezká a krásně nazpívaná Ivetou i Natálkou.

antonuis.j
10. 6. 2017 • 20:16

antonuis.j
10. 6. 2017 • 20:07

Iveta to taky nezpívala špatně, ale hlas jako Natálka neměla, Ivetin hlásek byl slabý a ukničený, neměla snad ani oktávu (max. oktávu a čtvrt) rozsah, výšky ječela a nižší polohy měla bezzvučné, nehezké. A mimoto byla ulhaná hysterka, která si vymýšlela příběhy, jimž věřila jen sama, a sama se svými ukvičenými utahanými nedotaženými pseudopísničkam dojímala až k pláči a vzlykání, ožralka bláznivá. Petr Sepéši na ni pr*děl zvysoka a ona lhala dál, jak ji milovala, kvikna. Na Natálčin hlas nemá, pojetí a aranžmá je jiné, ani se to nedá tím pádem moc porovnávat. jen že ta mladá holka hlas má, na rozdíl od ukníkané jednooktávové Ivety

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.