Obavy muzikálového bosse: Zranění Grossové vážnější? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Obavy muzikálového bosse: Zranění Grossové vážnější?

Natálie Grossová s Františkem Janečkem
Natálie Grossová s Františkem Janečkem (Michal Protivanský)

Dcera expremiéra Stanislava Grosse (†45) si přivodila nepříjemné zranění.  Natálie Grossová (15) si poranila nos, když se ve tmě zákulisí srazila s tanečnicí. Její maminka ji ihned odvezla do nemocnice, nevědělo se totiž, zda je nos pouze naražený nebo bude nutná operace!

„Je nalomený z jedené strany, takže se naštěstí nehnul. Teď se musí zahojit, a teprve potom Natálka půjde na kontrolu, jestli s ním nebude zapotřebí něco dělat,“ řekla Natálky maminka Šárka Grossová (47).

Zda-li bude muset Grossová na operaci ukáže až čas, ale svým zraněním pořádně vylekala producenta a jejího kmotra Františka Janečka (73), který si nechal nedělní představení promítat do Milána. „To víte, že jsem se o ni bál. Vypiplal jsem ji z holčičky v nadějnou zpěvačku, vybírám jí repertoár a prosadil jsem ji do muzikálu i přes původní nesouhlas jeho autorů. Její obří úspěch je tak odměna pro nás všechny,“ řekl Blesku producent Janeček. Talentovaná zpěvačka, která je za muzikál Ples upírů nominována na prestižní cenu Thálie, tak nedělní představení, i přes páteční úraz odehrála s přelepeným a nalomeným nosem.  Grossová by se v muzikálu měla objevovat až do 10.června a případná operace snad neohrozí její působení v muzikálu.

Janeček o Grossové nominované na Thálii: Ve stoje jí tleská i Vídeň!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Helic
14. 3. 2018 • 06:38

Hele, stává se z ní dobrá rajda. No děvče, ty jsi ale čiloučká.

zvonekdozahrady
13. 3. 2018 • 18:09

Poslal bych tu nánu uječenou okopávat řepu !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.