Těhule Abbasová: Svatba s Turkem na spadnutí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhule Abbasová: Svatba s Turkem na spadnutí?

Lejla Abbasová promluvila o soukromí!
Lejla Abbasová promluvila o soukromí! ( Foto herminapress.cz, ara)

Trošku to vypadalo, že Lejla Abbasová rozvrátila už druhé manželství. To je však omyl, moderátorka otevřeně promluvila o soukromém životě a mnoho polopravd uvedla na pravou míru. Takže jak to tedy je…

Lejla Abbasová s tvrzením, že zničila někomu manželství, nesouhlasí. I Marscha (Kocábová, pozn.red) řekla do novin, že nejsem příčinou rozpadu jejich manželství,“ uvedla v rozhovoru pro týdeník Téma.  A s jejím novým tureckým přítelem je to podobné. „Volkan se mi ozval po letech, navíc v době, kdy už asi tři čtvrtě roku žila Eva s dětmi v Česku, zatímco on bydlel stále v Keni,“ vysvětlila bývalá partnerka Michaela Kocába.

A zdá se, že na moderátorku se skutečně usmálo štěstí. Kromě toho, že s Volkanovou manželkou Evou i dětmi dobře vychází, mohla by se už poměrně brzy stát vdanou paní. „Aktuálně jim navíc končí rozvodové řízení,“ prozradila totiž a to je zpráva, která potěší každou milenku, ty těhotné obzvlášť.

 Lejla Abbasová: Otěhotněla jsem po 14 dnech vztahu! Kdo je otec?

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
aveneta
9. 6. 2017 • 21:57

Ideální by bylo kdy odešla s tím turkem do Turecka a neprudila tady.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.