Kocáb a Abbasová: Místo idylky tichá domácnost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kocáb a Abbasová: Místo idylky tichá domácnost!

Michael Kobác s matkou svého syna nemluvil celé dny...
Michael Kobác s matkou svého syna nemluvil celé dny... (Paparazzi, koláž Ahaonline.cz)

Vztah exotické krásky Lejly Abbasové (33) a stárnoucího muzikanta Michaela Kocába (58) je pro mnohé záhadou. Není divu, že kvůli výraznému věkovému rozdílu mají jiné zájmy a mladá moderátorka se rozhodla začít s novou aktivitou – usedla za volant závodního auta a vrhla se rally. V tu chvíli byl oheň na střeše.

Abbasová je známá díky moderování a práci ve svojí nadaci na pomoc dětem. Kromě toho stíhá i výchovu syna Davídka, kterého má právě s Kocábem. V poslední době ale propadla moto sportům a za sebou už má dokonce první soutěž!

K závoděním ji přivedl Lukáš Langmajer. V týmu totiž potřebovali navigátora a Lejla, jakožto to milovnice řízení, na nabídku kývla. Když mělo přijít na první závod, tak to Michael Kocáb nenesl moc libě, nakonec ale svoji partnerku přišel podpořit. „Překvapivě dorazil i Michal, i přesto, že jsme doma měli kvůli prvnímu startu tři dny tichou domácnost. Michal fandil a byl nadšený za mě,“ popisuje Abbasová komplikace na stránkách sip.denik.cz Svůj první závod nakonec jela Lejla s někým jiným, ale kariéru nevzdává a už si plánuje další sezónu. „Zdá se, že jsme se s Lejlou hledali, až jsme se našli, a jak to vypadá, Lejla samotná se v motorsportu, v rally, našla. Proto si společně do Vánoc sedneme a myslím, že začneme kout rally železo, dokud je žhavé a možná vyjedeme do příští sezony jako černo-bílý postrach tratí," těší se rally závodník Lukáš Langmajer.



Autor:  mpa

Přečtěte si
mandat
4. 12. 2013 • 21:57

Vsadim se, ze casto bzpomiona,jakyou pohodu mel se svou byvalou manzelkou.

mandat
4. 12. 2013 • 21:56

On uz asi chce mit svuj klid a ona se teprve rozjizdi do zivota. To nedopadne dobre.

mandat
4. 12. 2013 • 21:55

Je to smutne,ale je dokazano, ze chlap po 60 opravdu blbne. Mam se na co tesit.

ivoadler
4. 12. 2013 • 14:09

Kocáb otřesně zdědkovatěl. Na vzhledu sice až tak nezáleží, ale zdá se, že i zblbnul a to je horší. A takovej to byl po Listopadu moudrej a rozšafnej pán.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.