Němec z Modrého kódu: Tahal ženy z hořícího auta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Němec z Modrého kódu: Tahal ženy z hořícího auta!

Pohled na krev nedělá Markovi žádný problém.
Pohled na krev nedělá Markovi žádný problém. (Foto: FTV Prima)

Záchranář i mimo kamery. To je hvězda seriálu Modrý kód Marek Němec (36). Za život mu vděčí nejen paraglidista, ale i čtyři ženy z hořícího auta.

Za své hrdinské činy by si zasloužil metál. „Zachraňoval jsem paraglidisty, kteří se rozsekali na slovenském Chopoku, kde jsme byli na výletě. Byly špatné povětrnostní podmínky a oni začali padat. Měli zlomeniny. Když jsem jednomu z nich projel stehenní kost, tak to bylo cítit,“ prozradil deníku Aha! představitel doktora Davida Hofbauera.

Sympatický herec má ale ze sebou ještě děsivější zážitek. „Stalo se to v noci kousek za Prahou, když jsme jeli do Chorvatska. Proti nám píchnul kamion, skruž vyletěla do našeho pruhu, auto před námi vzlétlo do vzduchu a začalo hořet,“ zavzpomínal Marek. „Byli jsme první nebo druhý auto, který u toho zastavilo. Z vozu se ozýval děsivý křik, tak jsme páčili dveře a zároveň hasili auto. Uvnitř byly čtyři ženy. Čtyřicet minut jsem měl jednu na sobě. Kolabovala, kyčel měla venku,“  popsal Němec okamžiky hrůzy na dálnici.

Tenhle sexy doktor vás bude bavit v novém seriálu Modrý kód:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jiviny
30. 5. 2017 • 10:35

Tohle je velký sympaťák!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.