Jiří Kajínek a psycholožka Magda (64): Vše o jejich lásce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Kajínek a psycholožka Magda (64): Vše o jejich lásce!

Přítelkyně Magda G. čekala 23 let.
Přítelkyně Magda G. čekala 23 let. (Foto: Facebook.com, ara)

Jiří Kajínek (56) a Magda G. (64) se poznali už v 90. letech, tudíž ještě před jeho odsouzením. Klinická psycholožka věřila v jeho nevinu a navštěvovala ho i ve vězení.

Celých 23 let byla pevně přesvědčená o tom, že její milý není vrah. „Je to člověk, který sice má kriminální minulost, ale tu si již dávno velmi tvrdě odpykal. Omluvil se lidem, o nichž věděl, že je to namístě. A všechno srovnal. Bohatě splatil to, co získal, jak neměl,“ řekla podle Blesku Magda G. v rozhovoru pro časopis Týden.

Do roku 2013 se zamilovaný pár mohl vídat jednou za čtrnáct dní, později však už jen jednou za měsíc. Naštěstí si mohli aspoň volat. „Jirka tam byl v čekárně na život. Chodila jsem ji s ním sdílet. Mohl mi jednou denně telefonovat, tedy jen v pracovní dny, deset minut. Ale bylo to komplikované, nespouštěla jsem mobil z očí, abych nezmeškala jeho hovor. Všechno bylo nahráváno, což není příjemný pocit. Ale lepší než nic,“ pokračovala ve vyprávění psycholožka Magda. Ve věznicích existuje i možnost »sexuální« návštěvy v místnosti beze svědků. Toto privilegium však Kajínek nikdy neměl. Kontroly před vstupem do kriminálu byly pro Magdu opravdu nepříjemné. Jednou prý po ní ve Valdicích dokonce chtěli, aby si zvedla sukni.

Doktorka filozofie tvrdí, že jedinou chybou jejího milého je důvěřivost. „Tolik lidí ho podvedlo, zklamalo, přílišná důvěřivost mu k jeho škodě zůstává. Soustavně na ni doplácí,“ konstatovala Magda s tím, že tuší, kdo skutečně spáchal vraždy, za které byl Kajínek odsouzen. Konkrétnější být ale nechtěla. „Čin je od konce května 2012 promlčen, takže by byla pomluva říct, kdo to byl. Ale doufám, že to jméno také jednou přijde na přetřes,“ dodala psycholožka.

Podívejte se na rozhovor s Jiřím Kajínkem:



Přečtěte si
mazanykralicek
25. 5. 2017 • 22:33

64 let ???

dandova
25. 5. 2017 • 14:06

A co až otěhotní! Bůhví, jak to je doopravdy.

-bello-
25. 5. 2017 • 12:33

Jako psycholožce jí musí být jasné, že jí musí být jedno, jestli jsou hovory s vězněm nahrávané nebo ne, jako psycholožka si klidně měla zvednout sukni a být nad věcí. Holt tam bezpečností rám neměli. Žila a žije podivný život , jako přednosta té kliniky ( pokud je opravdu klinická psych. ) bych ji nechtěla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.