Kocián z Luneticu: Strašná ostuda v Mostě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kocián z Luneticu: Strašná ostuda v Mostě!

Martin Kocián z kapely Lunetic si udělal další ostudu.
Martin Kocián z kapely Lunetic si udělal další ostudu. (Blesk – Martin Pekárek, Pavel Machan, Marek Pátek a archiv)

Po aférkách s drogami a alkoholem, přichází gamblerství. Gamblerem se stal asi zpěvák ze skupiny Lunetic Martin Kocián (40). Do automatu v mostecká herně prý naházel pět tisíc korun, které nebyly jeho!

Pět tisíc korun si prý půjčil od servírky z herny, která mu peníze půjčila, kvůli tomu, že Kocián byl jejím dětským idolem. ,,Zničil mi úplně můj dětský sen. Milovala jsem ho a vždy si přála se s ním setkat," řekla Blesku žena. Servírka Kociánovi uvěřila vše, co jí napovídal a tak mu, i když byl prý v transu, napůjčovala až pět tisíc.

,,Že prý večer jede na vystoupení na Slovensko a nechá mi tu klidně pas, abych mu půjčila další peníze. Vůbec mi nedošlo, že na Slovensko může na občanku," řekla naštvaně. ,,Na automatu měl v jednu chvíli výhru patnáct set korun, tak jsem mu řekla, ať odstoupí, a peníze jsem si vybrala, abych aspoň něco dostala zpět," dodala. Aby toho nebylo málo, tak Kocián prý dal do zastavárny i svůj řetízek a další věci. V pasu totiž servírka našla lístky ze zastavárny v Mostu.

Na video s Alešem Lehkým z Luneticu se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ochcallis
23. 5. 2017 • 16:52

Také ho miluji. Vím, že je to haizl, ale dala bych mu všechno

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.