Kuchař Ridi prásknul, jak to s Hunčárovou začalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kuchař Ridi prásknul, jak to s Hunčárovou začalo!

S Hunčárovou si jednoduše sedli ;)...a nejen to...
S Hunčárovou si jednoduše sedli ;)...a nejen to... (Aha! - Profimedia, ara)

Známý italský kuchař, který předvedl svůj temperament i v taneční soutěži Star Dance, měl už delší dobu problémy s manželkou, která překonala rakovinu. Na StarDance ho žena se synem podporovali, ale místo toho, aby je soutěž a fandění spojilo, stalo se něco jiného. To NĚCO, byla Lucie Hunčárová, která se protančila do Italova srdce.

Hunčárová a Ridi ukončili oba dlouhodobé vztahy. StarDance je k sobě svedl a oni tak odstartovali novou kapitolu života. Jak se s Lucií dali dohromady a kde vlastně přeskočila ta magická jiskra? ,,Ze začátku soutěže byl mezi námi hlavně velký respekt.Ale myslím, že kolem Vánoc, tedy až po skončení StarDance, ta jiskra mezi námi nás přišla.

My jsme spolu nejdříve strávili opravdu hodně času, byli jsme kamarádi, parťáci a až pak přišlo to další,“ prozradil Ridi Aha! pro ženy. ,,No, řeknu vám to asi takhle. Na začátku byla přísná, ale pak už…no pak už jsme nebyli přísní,“ dodal Emanuele se smíchem.

Ridiho a Hunčárové apartmán lásky můžet vidět zde:



Přečtěte si
jity
16. 7. 2017 • 12:15

Jestli bude Ridi po svém otci, tak Hnučárová neni poslední, odkopne ji také jako jeho manželku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.