Regina Rázlová: Rodinná válka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Regina Rázlová: Rodinná válka!

Regina Rázlová
Regina Rázlová (Foto Aha! – Michal Protivanský, ara)

Zažívá krušné období! Nejprve prodělala plicní embolii, pak se herečka Regina Rázlová (69) podle našich informací dostala do střetu s dcerou Adélou (39). A to kvůli tomu, že kontaktovala svého biologického otce Petra Olivu (74), který ji neviděl dobrých 37 let.

„Regina z toho vůbec není nadšená, že Adéla tátu vyhledala a setkává se s ním! Už se kvůli tomu několikrát pohádaly… Adéla od něj chce dokonce slyšet pravdu, co se stalo, že se pomalu od jejího narození neviděli,“ řekl magazínu Aha!TV zdroj zokolí Rázlové. „Upřímně řečeno, to jsem nezavinil, že jsem se s ní nestýkal. Sejdeme se, popovídáme si… Ji to zajímá, proč to takhle dopadlo,“ prohlásil před několika dny Oliva s tím, že mu dcera dokonce nedávno telefonovala a gratulovala mu k narozeninám.

Také uvedl na pravou míru, jak k jeho setkání s dcerou došlo. Adéla totiž tvrdila, že se potkali na společenské akci. „Nikoliv. Šel jsem z představení, sedal jsem do auta a před ním zastavila mladá žena s nákupními taškami a povídá: Dobrý večer. Já jsem vaše dcera! Mně úplně spadla čelist. A ještě řekla: Máte už tři vnoučata. Vůbec jsem nevěděl, co mám říct,“ dodal Oliva v rozhovoru s Těžkým Pokondrem na Frekvenci 1.

Video s Rázlovou můžete vidět zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.