Regina Rázlová: Obětovala vlasy kvůli honoráři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Regina Rázlová: Obětovala vlasy kvůli honoráři!

Rázlová s blond vlasy, jak ji známe.
Rázlová s blond vlasy, jak ji známe. (David Kundrát, archiv)

V dominantní zrzku se kvůli seriálu Profesor T. proměnila Regina Rázlová (71). Herečka, která si po delší době odskočila z divadelních prken před kameru, musela za desetitisícový honorář obětovat své blond vlasy. Nakonec ale vydělala mnohem víc...

Od začátku se počítalo s tím, že herečka díky paruce změní barvu vlasů, co ale v plánu nebylo, byl prostor pro její postavu matky podivínského profesora Jáchyma Taubera v podání Pavla Řezníčka (52).



„Paní Rázlová měla hrát původně v jedné epizodě, ale byla tak úžasná a všechny nás tak moc okouzlila, že jsme z jednoho dne, který natáčela, nakonec udělali čtyři. Víc se bohužel do scénáře pro ni nedalo už připsat. A je to škoda,“ prozradil deníku Aha! producent seriálu Matěj Chlupáček s tím, že všechny dny měla herečka velmi nabité. „Natáčelo se od rána do večera,“ dodal producent.


A protože se honoráře herců typu Rázlové pohybují podle důvěryhodných zdrojů od 10 000 Kč do 15 000 Kč za natáčecí den, za čtyři dny vydělala slušnou částku. Při nejnižší částce 10 000 Kč by její honorář činil 40 000 Kč.
Protože se Rázlová podle producenta osvědčila a seriál má sledovanost okolo milionu diváků, dost možná se bude natáčet i druhá série. A tam už by pro herečku byl mnohem větší prostor.

Tajemství její smlouvy
Televize Nova o jejích příjmech ale mlčí. „Smlouvy herců v žádném případě nekomentujeme,“ říká zástupce televize.

Sexsymbol 70. let Regina Rázlová o pobytu ve vězení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.