Kolářová vs. Janečková po pohřbu: Místo usmíření válka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kolářová vs. Janečková po pohřbu: Místo usmíření válka?

Janečková, Ornest, Kolářová.
Janečková, Ornest, Kolářová. (Aha)

Ani devět dní po pohřbu herce Jiřího Ornesta (†70), manžela Daniely Kolářové (70) a nevlastního bratra moderátorky Ester Janečkové (44), to nevypadá, že by se ty dvě usmířily. Podle informací deníku Aha! dokonce jejich sváry postoupily na další úroveň.

Bylo to pro ni potupné. Nevlastní sestra zemřelého Jiřího Ornesta byla v obřadní síni jako černá ovce rodiny. Na pohřbu bratra nezaujala místo pro člena rodiny vpředu, ale i s manželem ji nechali stát vzadu, jako poslední z posledních. Že vztahy v rodině nejsou ideální, nasvědčoval i fakt, že se Ester o úmrtí bratra dozvěděla až z médií. „Nejsme v kontaktu, nemám na ni ani telefon,“ vysvětlovala před necelými třemi týdny Kolářová, proč svoji švagrovou neinformovala o tak závažné události, jakou úmrtí nesporně je.
Dnes, devět dnů od pohřbu by se očekávalo, že křivdy jsou zapomenuty. Opak je ale pravdou. Vzájemné vztahy se ještě více vyostřily.

Daniela údajně nemůže moderátorce Pošty pro tebe přijít na jméno. Vdova si prý dokonce ani nepřála její přítomnost na manželově pohřbu. „Měla jí vzkázat, ať na rozlučku vůbec nechodí,“ sdělil Aha! člověk z blízkého okolí Janečkové, jehož identitu deník zná. Ona ale přišla, aby se s bratrem důstojně rozloučila. Ovšem místo v první řadě pro pozůstalé nezaujala.

Ester chování manželky svého bratra vůbec nechápe. Kolářová měla prý i říct, že se moderátorka chtěla na smrti jejího manžela zviditelnit. „Je to velmi smutné, že takhle mluví,“ přiznala moderátorka.
Kolářová na naše dotazy reagovala striktně. „Nebudu s vámi o tom mluvit!“ řekla jen a zavěsila...



Přečtěte si
-bello-
28. 4. 2017 • 01:17

No myslím, že je blbost říkat, že se zviditelňuje přes pohřeb.Prostě se přišla rozloučit a aby neiritovala rodinu, zůstaa vzadu.Když ne jí, tak nekomu z rodiny Janečkové dát vědět Kolářová mohla

ararat
27. 4. 2017 • 14:46

Proboha co to tu ti lidi melou za blbosti,že se chtěl někdo zviditelnit..prostě bratr umřel a cítila morální odpovědnost se s ním rozloučit,udělal by to každý normální.Bohužel dnes je zlých lidí tady hodně a kdo ví jak by se ze zdejších přiblblíků zachovali on sami..Že mají švagrové něco proti sobě je jejich věcí do toho nikdo nevidí a lidem do toho nic není a nemají právo soudit.

karelka
27. 4. 2017 • 13:19

Esterka je hodná ženská, což se o té vyhulenině říct nedá.....

andorea
27. 4. 2017 • 10:40

Ano, pamatuji, jak po 1989 prohlašovala, že je ráda, že se divadlo konečně zbaví těch autobusů vesnických zájezdů. Tím u mne skončila...

detektif_shtika
27. 4. 2017 • 10:14

Karma je S*v*i-n,ě. (Korekce Aha - divoké prase je sprosté slovo????)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.