Noid v maléru! Expartner houslistky už »brousí nože« s Gábinou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Noid v maléru! Expartner houslistky už »brousí nože« s Gábinou

Expřítel houslistky Martin.
Expřítel houslistky Martin. (Foto Aha!: David Kundrát, Facebook.com)

Začít si se zadanou ženskou přináší jen starosti. Václav Noid Bárta už to ví. Expartner houslistky Jiskrové rozvádějícímu se zpěvákovi přidělává pořádné starosti, dokonce se spojil s jeho Gábinou a nabízí jí pomoc při rozvodu.

Podváděný Martin Salavec neskončil své běsnění tím, že Andreu Jiskrovou vyhodil. Před pár dny dokonce telefonicky zkontaktoval Gábinu Dvořákovou a nabídl jí pomoc. „Nechci to podrobně rozebírat, ale řek jsem jí, že pokud bude potřeba, předložím nalezenou komunikaci, až se budou rozvádět u soudu,“ svěřil Salavec deníku Blesk.

Expřítel houslistky totiž soucítí s Dvořákovou, o které Noid tvrdí, že její nevěra s Patrikem Paulisem stála za rozpadem jejich manželství. „Přitom to mohlo být vše jinak,“ dodal Salavec, který úplně nerozumí tomu, proč zpěvák vztah s houslistkou alespoň nepřizná.

Video: Noid o Gábině a nové lásce

 



Přečtěte si
-bello-
25. 4. 2017 • 01:31

Jestli Noidovi po tom nerovném manželství zbyl vůbec nějakej sebezáchovnej pud, měl by od houslistky a toho jejího blba utíkat jak nejrychleji umí !!!!!!!! Ten Noid je nepoučitelnej!

xviktorie
24. 4. 2017 • 13:24

Noid je v maléru hlavně proto, že po zlatokopce Gábině se teď na něj pověsil nějaký Salavec (fotka stačí, že...), který se rozhodl zviditelňovat a exhibovat v bulváru. Kdyby se sebou raději pan MS něco udělal, takhle od něj uteče každá...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.