Urbánkové se splnilo přání: Může za to dcera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Urbánkové se splnilo přání: Může za to dcera!

Naďa má z Janina přítele radost.
Naďa má z Janina přítele radost. (Foto Aha! – Martin Hykl a archiv J. Fabiánové)

O svém potenciálním zeťákovi se Naďa Urbánková (77) dozvěděla až díky sobotnímu rozhovoru Aha! s její dcerou, zpěvačkou Janou Fabiánovou (38), která žije v Los Angeles. Jejím vyvoleným je americký kytarista indického původu Dino Bose. „Mámě jsem to zatím neřekla, tak si počte...“ prohlásila Jana v rozhovoru. Jaká byla reakce její matky?

„Jsem ráda, že se mají,“ řekla deníku Aha! Urbánková. „A ráda ho poznám osobně,“ dodala. Jana se v Americe několikrát zamilovala, ale také odmilovala. A to Naďu jako matku rmoutilo. „Byla bych šťastná, kdyby si dcera našla konečně pořádnýho mužskýho do života, “ svěřila se zpěvačka Aha! po loňských Vánocích, které strávila s Janou v Česku. „Až přijede za mnou znovu, snad už někoho mít bude,“ doufala tehdy Urbánková. Její přání se vyplnilo – a mnohem dřív!

Když všechno dobře dopadne, setká se Naďa s Dinem v létě, kdy se s Janou a kapelou The Infinite Seas chystá v létě do Česka. Na svatbě své dcery si ale Urbánková hned tak nezatančí... „Jana tvrdí, že  k tomu, aby byl člověk šťastný, nepotřebuje žádné papíry. A to má naprostou pravdu,“ míní Naďa. Více ji mrzí, že se zatím nemůže těšit z vnoučat. „Babičkou bych byla moc ráda, to já ale neovlivním,“ říká zpěvačka. Jana ale koncertuje a na dítě nemá ani pomyšlení. Zatím své mateřské pudy vkládá do čivavy, které dala tibetské jméno Tashi, což znamená štěstí.

VIDEO: Naďa Urbánková a její píseň Závidím!

362881:gallery:true:true



Přečtěte si
pravlast
20. 4. 2017 • 07:38

Sice je to jen jejich věc,ale exotický původ nevěstí nic dobrého.A dost si myslím že Naďa neplánovala tak vzdálený život ani takového hnědocha.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.