Jachnická z Ulice: Sex se zajíčkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jachnická z Ulice: Sex se zajíčkem!

Stanislava Jachnická
Stanislava Jachnická (archiv Městská divadla pražská)

Natáčení milostných scén nepatří mezi herci k neoblíbenějším. Stanislava Jachnická (51) z nekonečného seriálu Ulice to měla ztížené tím, že před kamerou musela předvádět vášnivé vzplanutí s Vukem Čelebičem (29), který je o generaci mladší.

„Milostnou scénu jsem točila naposledy před dvaceti lety, a tak nebudu říkat, že jsem nebyla nervózní. Nejenom, že by Vuk mohl být mým synem, ale když jsme tuhle scénu točili, ještě jsme se moc neznali,“ svěřila deníku Aha! představitelka referentky Denisy Mastné, která ve středečním díle Ulice podlehla tiskovému mluvčímu radnice Robertu Bláhovi.

„Viděli jsme se asi podruhé v životě, a v takovou chvíli stud zkrátka přijde,” okomentovala herečka natáčení intimní scény, která se musela několikrát opakovat. „Myslím, že jsme ji točili minimálně desetkrát! Panu režisérovi se pořád něco nezdálo dost dobré... Podle mne si to spíš chtěl užít,” dodala Stanislava se smíchem.

Na rozhovor se Stanislavou Jachnickou můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.