Nejšílenější Prostřeno! všech dob: Podvod s» Babišem «, rakví a erekcí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejšílenější Prostřeno! všech dob: Podvod s» Babišem «, rakví a erekcí?!

Takové tóčo v pořadu ještě nebylo!
Takové tóčo v pořadu ještě nebylo! (FTV Prima)

Žije se slepicí, spí v rakvi, mluví neustále sprostě a vyznává sado-maso praktiky. Ajťák Karel Ondrka (28) z pořadu Prostřeno!, který dokonce v záchvatu vzteku demoloval zařízení svého bytu, byl včera silným soustem nejen pro soutěžící, ale i mnohé diváky. Někteří ho však podezřívají, že jako bývalý student filmové režie všechno jen hraje!

„Můj život není úplně jednoduchý, mám třináct dioptrií, těžkou lupenku, Tourettův syndrom, alergii na peří a oříšky a v tuto chvíli ještě permanentní erekci,“ svěřil se Karel, který žije sám v pražském bytě, štábu ve svém medailonku.

Při šmejdění jeho spolustolovníci nevycházeli z údivu. „Při práci si dost kroutím záda a přečetl jsem si na internetu, že když má člověk problém se zády, tak je dobré spát v rakvi,“ okomentoval svou »postel« Karel, který během mluvení nekontrolovatelně vykřikuje sprostá slova (jeden z projevů Tourettova syndromu).

Vedle toho chová v ohrádce slepici, které říká Babiš. skříni má vystavené urny portréty svých bývalých lásek, na zdech visí fotky nahých babiček a ve sklepě se ukrývá sado-maso koutek. Tam ale nikdo z hostů neměl odvahu vstoupit. Podle diváků je ale vše nahrané a Karel si dělá srandu nejenom z nich, ale také z nemocných lidí. Někteří z nich si také myslí, že v tom všem má prsty televize Prima, ta to ale popírá.

Televize se brání: Nenajímáme herce!
„Rozhodně není pravda, že by si Prima najímala na pořad Prostřeno! herce. Každý z účastníků je v pořadu sám za sebe a produkce jejich soukromí respektuje a vychází z údajů, které jim každý jednotlivý účastník poskytuje. Je pak na každém z účinkujících, jak se chce v pořadu prezentovat a jaký obrázek o své osobě tak poskytuje následně televizním divákům,“ svěřila Aha! vedoucí lifestylového PR Jana Mrákotová.

Ondrka pro Aha!: Snažím se držet zpátky...

 Údajně je vaše chování sehrané, vystudoval jste filmovou školu a děláte si z diváků legraci...

„Filmovou školu v Písku jsem vystudoval, nicméně nedělám to do značné míry kvůli Tourettovu syndromu. Nikdy jsem netajil, že jsem tu školu studoval a i štáb Prostřena! o tom ví. Snažím se celkově držet spíš zpátky.“

Odkdy máte tento problém?

„Přesně si to nepamatuji. Myslím, že se mi to stalo asi před čtyřmi a půl lety.“

Kvůli tomu onemocnění tedy pracujete v jiném oboru a filmování se nevěnujete?

„Ono se s tímhle onemocněním filmuje dost blbě. Je to jeden z důvodů.“

Lidé, kteří vás znají, tvrdí, že doma slepici ani rakev nemáte a sehnal jste si to na natáčení...
„V jednu dobu jsem přerušil veškeré své kontakty. Okruh přátel, se kterými se stýkám, je velmi úzký. Většina lidí, kteří mě znali před osmi lety, mě třeba pět let neviděli.“

Vaše prezentace v Prostřenu! není smyšlená, ani domluvená s televizí?

„Není to tak.“

Takové tóčo v pořadu ještě nebylo!

Video se připravuje ...


Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jussa
24. 3. 2017 • 14:33

Ale třeba jebá dobře,to bych brala.Se psem to jaksi taxi nebaví a Kramnýho mi zavřeli.

cukrenka
24. 3. 2017 • 12:50

Asi téměř všechno. Doporučujui včerejší Máte slovo Jílková /a Čtvrtky s . Kdo ještě neví koho volit, ap. K pořžadu. Zaujalo mne, že rajčata byla naskládaná v čisté krabici vedle kontejneru. Buď opravdu připravené pro Amose, nebo si takto přilepšuje prodavájící personál .Hiorší zelenina se prodává například v Kauflandu.Plesnivá cibule a česnek je dlouhodobou záležitostí/ pro č by pak nebylo toílik rakoviny,že?/ a rajčata jsopu někdy nezralaá ale měkká, prostě humus. Prodejny maní pojištěny odpisy, ale obchodník je tvor hamižný a často nemravný.

elzbet1
24. 3. 2017 • 11:42

Je to hlavně cvok a tímhle stylem si dělat "reklamu",pod úroveň. A kecy o Tourettovu sy. . Stačí se podívat ,zajímavé,že tam ho ještě neměl-https://www.youtube.com/watch?v=siKTm2d5CUw. Je to vrozené!!! Od miminka!!!! Prostě z lidí dělá blbce!!!

6010
24. 3. 2017 • 09:57

Tak on je to Ondrka "herec". No, mně tam pořád něco nehrálo, bylo to vše moc přehnané a ti ostatní soutěžící, kdyby to bylo opravdové, tak by dávno utekli.Já to prokoukla.Ale je to humus,to vám řeknu.Opravdu již nevědí, jak zvýšit sledovanost.A člověk na to čučí, protože je zvědavý, co je vůbec v této společnosti možné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.