Odhalení v Prostřeno: Lucka usvědčena Kristinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Odhalení v Prostřeno: Lucka usvědčena Kristinou!

Lucka se hanbou málem propadla!
Lucka se hanbou málem propadla! (FTV Prima)

Máma na mateřské Lucie se po celý týden příliš neprojevuje. Nemluví, nejí. Není divu, že to "sejří" ukecanou manikérku Kristinu, která si hostitelku nečekaně vychutná!

"Hele a jak jsi to dělala? Mně to přijde krásně pravidelný, jak kdybys je měla skoro kupovaný!" ohodnotí Lucčiny "domácí"noky při hlavním chodu rýpalka Kristina. "Já jsem je neudělala. Dělal je náš rodinný přítel," musela s pravdou ven zaskočená hostitelka. "Tohle jí určitě neodpustím, tohle je velký klamání,"ocitne se rázem na koni její celotýdenní rivalka Tina. 

VIDEO: Domácí noky nejsou domácí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
gaja24
19. 5. 2017 • 08:06

Kristina sama nebude žádný genius v kuchyni a proto otravuje život Lucii a to již od začátku. Připadá mi trochu jako Brouk pytlík - všechno ví, všechno zná a všude byla 2x. Trochu mi z její chování vyčuhuje závist - to, že je netaktní je úplně jasné jinak by se nesnažila dávat otázky na tělo někomu, kdo jí naznačí, že na ně nechce a nebude odpovídat - to pochopí slušný člověk hned.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.