Podivín Karel: Velký podvod v Prostřeno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Podivín Karel: Velký podvod v Prostřeno!

Karel Ondrka z Prostřeno! byl na Primu zřejmě nastrčený od Kazmy.
Karel Ondrka z Prostřeno! byl na Primu zřejmě nastrčený od Kazmy. (Foto FTV Prima, ara)

Každý divák oblíbeného pořadu má ještě v živé paměti účast šíleného ajťáka Karla (28). Zdá se, že byl opravdu do Prostřena! nastrčený třetí osobou. A to nejspíš známým »vtipálkem« Kazmou (31), kterému tak televize Prima skočila na špek.

Už během vysílání pořadu se o Karlovi Ondrkovi, který nekontrolovatelně vykřikoval sprostá slova, spal v rakvi a na poličce měl vystavené urny s ostatky svých milenek, spekulovalo, že je herec a své postižení Tourettovým syndromem jen předstírá. Bývalý student filmové školy v Písku byl podle nejnovějších informací Aha! zřejmě nastrčený známým internetovým bavičem, který na to nepřímo upozornil v upoutávce na svůj pořad.

„Byli jste toho všichni součástí, jenom to ještě nevíte. A za tohle nás zavřou!“ zazní v upoutávce. V té se také na krátký moment objeví nejen obraz, který visel v Karlově bytě, jež byl na internetu nabízený k pronájmu, ale také viditelná silueta člověka, připomínající zmíněného ajťáka se sluchátkem v uchu.
Další indicií je místnost, ve které měl Ondrka učit seniory. Totožný prostor se nachází v redakci televize, kde Kamil Bartošek alias Kazma pracuje. Slouží k natáčení internetového pořadu.

Jako falešný Carrey
Televize Prima by nebyla první, kdo by se nechal Kazmou napálit. Na jeho nejapných žertech pohořela také Česká televize. V únoru 2015 nastrčil do přímého přenosu Českého lva dvojníka Jima Carreyho (55). Bohužel jeho podoba byla pro mnohé tak důvěryhodná, že ho moderátorka Lucie Výborná (47) skutečně přivítala jako amerického herce a režisér Jan Svěrák (52) se s ním dokonce chtěl vyfotit.

Na video s Karlem z Prostřena se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lahny
17. 5. 2017 • 14:35

Televize manipuluje s účastníky kolik mají dávat bodů. Zde rozhovor účastníka z Trutnova, který tam byl https://trutnovinky.cz/zpravy/aktuality/2017/brezen/trutnovak-jan-soucek-varil-v-prostreno-neml uv-jako-pohlreich-slysel-od-rezisera/ Oni potřebují sledovanost, proto jsou i účastníci naváděni k určitým věcem.Takže blb...ci jsou všichni kdo tomu věří, že to není hrané. To je úděl kapitalismu útočit na nízké pudy člověka.Jim nejde o výchovu národa, ale o co největší degeneraci voličů, protože oni pak řeší to a to a nezajímají se o to jak naši politici kradou.

monza
17. 5. 2017 • 10:58

Místo hloupého kdákání slepice,se podívej na "Stream.cz", ať víš která bije!

6010
16. 5. 2017 • 13:46

Tento člověk se před celým národem tak znemožnil, že teď bude mít co dělat, aby lidi přesvědčil, že to vše byla jen hra.Já bych si o něho neopřela kolo i po tom jeho objasnění.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.