Matka zmizelé Míši (13): Neunesla kritiku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Matka zmizelé Míši (13): Neunesla kritiku?

Matka pohřešované Míši změnila chování.
Matka pohřešované Míši změnila chování. (Foto: Karel Kopáč)

Matka pohřešované Míši Muzikářové změnila své chování. Místo nacistických symbolů dává nyní na Facebook citáty plné bolesti.

Matka ztracené dívenky Eva M. dávala na sociální sítě neonacistické příspěvky, za které byla velmi kritizována. Z tohoto důvodu si nejspíš založila nový profil, na kterém sdílí především obrázkové citáty, ze kterých jde cítit její velká bolest. „Jsou bolesti, na které není lék… Jsou rozhodnutí, která nevrátíš zpět… Jsou vzpomínky, které nikdy nevymažeš… Jsou lidé, na které nikdy nezapomeneš…,“ píše v jednom z nich.

Eva M. byla kritizována i za to, že na rozdíl od jiných rodičů pohřešovaných dětí odmítla vystoupit v médiích a uzavřela se do sebe. „Ti nejsilnější lidé jsou zároveň nejcitlivější. Ti, kteří se nejvíc starají o druhé, obvykle sami takovou péči potřebují. Těm nejlaskavějším lidem často někdo ubližuje. A kdo vypadá šťastný, může se uvnitř hodně trápit. Je dobré podívat se člověku i tak nějak za úsměv. Možná uvidíte, kolik je tam skryté bolesti,“ brání se Eva v dalším příspěvku.



Přečtěte si
dingous
8. 3. 2017 • 17:43

copak, mamině konečně došlo, že ji za naci propagaci mohou stíhat ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.