Pátrání po Míše (12) pokračuje: Pomoc z nečekané strany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pátrání po Míše (12) pokračuje: Pomoc z nečekané strany!

Pohřešovaná Michaela Patricie Muzikářová
Pohřešovaná Michaela Patricie Muzikářová (Foto: Mapy.cz, Facebook, Musica.ly)

Už 14 dní policie marně pátrá po zmizelé Michaele Patricii Muzikářové, zatím bez úspěchu. Včera kriminalisté prohledávali svah naproti domu, vysokou vrstvu sněhu prozkoumávali tyčemi. Údajně se stále víc kloní k myšlence, že její tělo je ukryté kdesi pod sněhem. Obavy o její život rostou, s pátráním se snaží pomoci i její oblíbený zpěvák.

„Počasí je proti nám. Pokud tělo leží někde v přírodě, je vysoce pravděpodobné, že ho najdeme, až když sníh roztaje,“ uvedl pro časopis Týden šéf ústeckých kriminalistů Martin Charvát. Policisté jsou denně v okolí jejího domu. „Prohledali snad všechno. Několikrát tu byli se psy. Odhazují sníh, lezou po střechách, přebírají odpadky,“ řekla Blesku jedna ze sousedek.

 K Míšinu zmizení už se vyjádřil i její oblíbený zpěvák Marcus Lazarovski, vystupující jako AMCO. „Opravdu mě to mrzí a silně se mě to dotklo. Doufám, že není pozdě a ty se vrátíš domů. Pokud někdo něco ví, tak ven s tím. Vždycky se dá všechno řešit,“ uvedl AMCO na Facebooku. Mezi její nejoblíbenější skladby patřila zpěvákova píseň Polohy hvězd, jejím textem si ozdobila i jednu z posledních fotografií.

 Míšinu oblíbenou píseň si můžete poslechnou ZDE

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.