Teta pohřešované Míši (12) promluvila o prapodivných vztazích v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Teta pohřešované Míši (12) promluvila o prapodivných vztazích v rodině!

Míšina teta přinesla na sraz hledačů oděv zmizelé neteře.
Míšina teta přinesla na sraz hledačů oděv zmizelé neteře. (Foto: Karel Kopáč, ara)

V sobotu proběhl sraz dobrovolníků, kteří pátrali po pohřešované Míše (12) z Ústí nad Labem. Z dívčiny rodiny dorazila ale jen její teta, která přinesla část Míšina oděvu, aby si ho mohli načichat psi.

Teta navíc odsoudila dosavadní chování dívčiny matky. „V rodině byly prapodivné vztahy, ani nevím proč. Vzájemně jsme se ale moc nestýkali,“ prozradila podle Blesku pro TV Barrandov teta ztracené Míši. Ta absolutně nechápe chování matky v souvislosti se zmizením její dcery a už vůbec nerozumí zveřejňování nacistických symbolů.

„S tím se vůbec neztotožňuji. Nevím, proč to dělala,“ řekla a za největšího chudáka v jejich rodině označila babičku od Míši. Ta se totiž o svou vnučku starala nejvíce a jejím zmizením opravdu trpí. „Myslím, že Míša není v Ústí. Nabízí se to,“ dodala s tím, že se bojí, že její neteř už nežije, i když samozřejmě doufá v opak.



Přečtěte si
hejpockej
6. 2. 2017 • 07:48

souhlas pavucinko, pani je magor a nevi o tom, nechapu proc socialka davno nezasahla.

pavucinka
30. 1. 2017 • 15:08

Paní je taky jedna z těch, u kterých je už zcela zjevné, že je psychicky vadná. Ona ale neví, jak reálně na všechny a všude působí, a co si její okolí o ní myslí. Kdo jí to poví,že? Málokdo, a ona se bude na odvážlivce samozřejmě hněvat. Jiní a také i většina však situace spíše může její nedostatečnosti využívat a když takový jedinec procitá, je už hodně pozdě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.