Kriminalista, který pátrá po Míše (12): Nejde o obyčejný útěk z domova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kriminalista, který pátrá po Míše (12): Nejde o obyčejný útěk z domova!

Hledaná Míša a Martin Charvát.
Hledaná Míša a Martin Charvát. (Foto Aha! – Jana Ulrichová, Facebook)

Už 14. den pátrají policisté po Míše Muzikářové (12) z Ústí nad Labem, která zmizela ve středu 11. ledna. Zatím ale stále nemají nic, co by je na její stopu přivedlo. Jasné je, že nejde o obyčejný útěk z domova.

Pátrání po Míše komplikuje fakt, že není jasné, kdy přesně zmizela. Její matka odešla 11. ledna ráno do práce, aniž by ji zkontrolovala. Jisté je, že do školy nedorazila. Kriminalisté po ní od toho dne pátrají. „Vyslechli jsme desítky osob, zhlédli už přes stovku hodin kamerových záznamů, vyhodnotili jsme desítky neustále přicházejících poznatků od veřejnosti, zmonitorovali komunikace na sociálních sítích,“ uvedla včera policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Nic z toho je ale zatím ke zmizelé Míše nedovedlo. Přesto kriminalisté tvrdí, že nepodcenili vůbec nic. „Hned na začátku jsme dospěli k závěru, že nejde o obyčejný útěk z domova. Případ jsme okamžitě převzali a zřídili jsme vyšetřovací tým,“ řekl pro časopis Týden šéf krajských kriminalistů Martin Charvát. „Počítám ale s tím, že nás veřejné mínění dříve nebo později začne obviňovat, že jsme něco podcenili nebo zanedbali. Zatím tento tlak od veřejnosti necítím, ale to se bohužel za čtrnáct dní může změnit,“ dodal.



Přečtěte si
ho.no
24. 1. 2017 • 09:06

Michalka nebude daleko od domova...

tajna1509
24. 1. 2017 • 07:20

a co ten nemecky pedofil co do ceska jezdil s ceskou poznavaci znackou v cervenem aute a nemecka policie nedala vedet ze je uz na svobode

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.