Lucie Bílá (50): Všichni chlapi jejího života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Bílá (50): Všichni chlapi jejího života!

Lucie Bílá má nového chlapa.
Lucie Bílá má nového chlapa. (Foto Aha! – Marek Pátek a facebook.com)

Tajemství, že je zamilovaná až po uši, dlouho neudržela. Zpěvačka Lucie Bílá (50) přiznala nový vztah s o 17 let mladším fitness trenérem a vášnivým motorkářem Radkem Filipim (33). A znovu tak potvrdila, že je zatížená na koloušky!

„Život je krásnej, když má člověk lásku,“ vyznala se zpěvačka. Její nový přítel je mladší o rovných 17 let a živí se jako profesionální fitness trenér. Slavice přiznala, že svou novou lásku poznala po obnovené premiéře muzikálu Carmen na podzim v roce 2015. Urostlý mladík jí dokonce dal své telefonní číslo.

Už spolu bydlí
Sbližování prý ale trvalo dlouho. „On byl tak trpělivej, že mě přemluvil. Ale trvalo mu to dlouho. Jsem ráda, že byl trpělivej, protože to stojí za to,“ přiznala Lucie, která dle zjištění Aha! už s novým přítelem bydlí ve své otvovické vile. Radek se tam údajně přistěhoval už zkraje roku. Zda konečně našla toho pravého muže pro život, ukáže až čas.

 

 

Lásky jejího života
Tomáš Holý (†21)
V roce 1989 krátce před sametovou revolucí se Lucie seznámila s bývalou dětskou hvězdou. Jejich vztah zhruba po šesti měsících ukončila tragická autonehoda, při níž Tomáš zahynul.

Petr Kratochvíl (66)
V březnu 1995 se ze vztahu s producentem a divadelníkem narodil Lucii jediný syn Filip (21). Dvojice se rozešla poté, co se divadelní producent zakoukal do Miss Československa Pavlíny Baburkové (43).

Redek Pokorný (47)
Roku 2001, krátce po rozchodu s Kratochvílem, poznala tohoto podnikatele. „Radek je člověk, kvůli kterému stojí za to převrátit si život naruby,“ tvrdila. Vztah ovšem trval jen sedm měsíců...

Stanislav Penk (42)
Čtyři dny před jejími 36. narozeninami se roku 2002 ze slečny Zaňákové stala paní Penková. Zpěvačka se provdala za známého pozounistu. Rozvod byl ale stejně rychlý jako svatba.

Václav Noid Bárta (36)
V den svých 40. narozenin (2006) se na českém konzulátu v Miláně provdala podruhé. Jejím manželem se stal svalnatý rocker. Rozvedli se po dvou letech a čtyřech měsících.

Petr Makovička (41)
Dva roky po rozvodu (2010) zpěvačka poznala provozního pražské kavárny, restaurace a galerie. Vztah s ním ukončila o pět let později. Prý byl na ni až moc hodný...

Radek Filipi (33)
Mužem současnosti se stal urostlý fitness trenér a milovník velkých motorek. Jak dlouho Slavici vydrží její zatím poslední vztah, to je ve hvězdách.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.