Bílá o rozchodu s Makovičkou: Překvapivá slova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bílá o rozchodu s Makovičkou: Překvapivá slova!

Makovička měl podle Bílé jediný problém. Byl až moc ideálním partnerem...
Makovička měl podle Bílé jediný problém. Byl až moc ideálním partnerem... (Foto: Aha! - Roman Souček, David Malík, ČTK, koláž Ahaonline.cz)

Lucie Bílá (50) se ke krachu šestiletého vztahu s provozním pražské kavárny dlouhou dobu nechtěla vyjadřovat. Důvod, kterým osvětlila svůj poslední rozchod, je ale více než zvláštní.

Bílá podle Sedmičky prohlásila, že Makovička pro ni byl až příliš ideální. Svého bývalého partnera popsala jako úplného anděla, kterého si nemohla nechat jenom pro sebe. Koho by tedy Slavice po svém boku opravdu chtěla?

„Chtěla bych mužskýho s dětma, protože u mě doma je smutno, běhají nám tam jenom kočky. Ale nezadaného, žádné utužené kolektivy nerozbíjím. Asi proto, že mně samotné se to stalo,“ zavzpomínala Bílá v talk show s Jolanou Voldánovou na to, jak jí kdysi Petra Kratochvíla přebrala Pavlína Baburková.

Zpěvačka si evidentně chce vykompenzovat to, že syn Filip už jí vyletěl z rodného hnízda. K tomu, aby měla rodinu s dětmi, ale musí zapátrat v trochu nižší věkové kategorii, než je ona sama. To by pro Lucku neměl být problém. Bílá tvrdí, že mladých mužů, kteří by měli zájem o vztah s ní, se v jejím okolí objevuje docela dost. Zpěvačce to lichotí a zároveň se diví jejich odvaze. Skoro to vypadá, že Bílá po posledním nepovedeném manželství úplně neví, co chce…



Přečtěte si
-bello-
26. 12. 2016 • 19:28

aurora45 hele, MNĚ Bílou nevnutíš, i kdyby ses snažila sebevíc. Jinak si tady blábol jak chceš, tumáš začni :

-bello-
26. 12. 2016 • 19:24

chal nojo, to máš pravdu.Já to vzala jedním vrzem jakože jsou partneři. Honem honem přeju vánoční pohodu, nějak jsme letos na přání zapomněly, co ? S mekem jsem dala sms, on je děsně zaneprázdněněj.

-bello-
26. 12. 2016 • 19:19

bohatymrdnikatel koupil jí vysílání jejích písniček na všech hudebních stanicích , kde se dokolečka dokola omílala její Trouba, co z ní syčí plyn a další. Snad ti došlo, co se tím vysílacím časem rozumí. Ty nejsi podnikatel, ty jsi poleno! Koblihářovo poleno.

drobenakulata
26. 12. 2016 • 16:28

no jo Lucka potrebuje aby ji poradny chlap sednul na pusu a ano mu vylizala analek hodne zen to miluje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.