Tohle si Paroubek za rámeček nedá: Tchyně promluvila! Co jsou to za kydy… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle si Paroubek za rámeček nedá: Tchyně promluvila! Co jsou to za kydy…

Jejich manželství nezažívá dobré časy.
Jejich manželství nezažívá dobré časy. (Aha! - Zbyněk Pecák)

Krize manželství Jiřího a Petry Paroubkových přišla jako blesk z čistého nebe. Expremiér se nejprve nechtěl k záležitosti vyjadřovat, ale pak otočil a zveřejnil soukromou korespondenci mezi manželi. Nejen díky této korespondenci, ale i díky jeho dřívějším prohlášením, se mu dostalo ohlasu, který možná nečekal. Podle webu revue.idnes.cz se totiž na webu ozvala jeho tchyně.

Ozvala se totiž Klárika Černá-Valovičová, která se rozhodla v zájmu Petry upozornit na několik zajímavých faktů z jejich společného života. Zareagovala na videopořad Kilák, který Jiří Paroubek natočil ještě v lednu. „Představa, že by třeba naše dcera, které je teď sedm let, najednou byla oboustranným sirotkem, mě nutí, abych se pokusil být tady co nejdéle,“ říká Paroubek v talkshow, kde předváděl, jak pečuje o svou fyzičku.

To ale pořádně naštvalo Kláriku. „Máš nemocnou manželku, věnuj se rodině! Petra je křehká a další stresy určitě nezvládne! Co jsou to za kydy, že dítě nemůže být dvojnásobný sirotek! Už jsi mojí dceru pohřbil? Proto tvoje Zuzana chodí k vám a supluje jedinou babičku Margaritky? Proto já k Vám nemám přístup? Pokud to je pravda, tak jsi totálně bezohledný k Petře, protože Zuza Petru nenávidí a jinak to nebude! Chudák moje dcera – nemocná a nemá se jak bránit! Je mi špatně, když čtu o idylce Jiří+Zuza+Petra Paroubkovi. Ale Petra není sama, má matku a bráchu…. Přestaň s ní manipulovat!“ napsala ve snaze zastat se Petry Paroubkové v komentářích k videu. Zároveň se ptá, proč nemohla navštívit dceru v nemocnici, když ležela na JIP. „Odstavil jsi Petru od své rodiny, aby dělala jenom to, co potřebuje! Kam až zajdeš?“ ptá se.

V dopisu Petře, který Paroubek zveřejnil na internetu, zmiňuje i mediaci u sexuologa Radima Uzla. „Oba je znám a ten problém jsem trošku znal, ale že bych jim radil, to ne,“ ohradil se Uzel pro revue.idnes.cz.

 



Přečtěte si
svatadala
24. 2. 2017 • 16:39

Ta tchyně bude asi na palici, na JIP se běžně nechodí. No jo, no, Petra...vdávala se z velké lásky, rozvrátila rodinu, nakonec zjistí, že Jiří se raději vidí se Zuzanou, neb u té se alespoň najedl, byl v pohodě a nemusel shazovat pupek, nemusel místo večeře chodit běhat a podobně. Jo sex-mozek není všechno, Petra není ani sex-fešanda, ani si jako mladá chlapa neudržela. Alespoň ví jaké to je, když ho odtáhla bývalé manželce, pravda, museli chtít oba, viděl mladou frn-du a nakonec se raději vrátí k té staré.. Nosatice má zlost, že sice z lásky, ale přijde o prachy a bude muset zase makat. Jiří dobře udělal, se stejně starou manželkou se stárne líp a nebude ho nikdo komandovat a honit na stará kolena běhat . Bude mít v Zuzaně oporu i na stáří a nikam mu neuteče. Tahle nosatice by mu stejně vzala za čas draka, té to kouká z očí, co je zač.

hejhej
22. 2. 2017 • 13:04

opr.: plnili

hejhej
22. 2. 2017 • 11:48

Paroubek - typický příklad chlapa, kterému mozek spadl do trenýrek. A jak už je psáno v diskuzích, tchýně by měla držet hubu. Když se Petra nalepila na premiéra, matince nevadilo, že je ženatý, nyní trousí bláboly. Paroubková po mozkové příhodě bude změněná, ale ještě dodedávna plnily bulvár fotkami jak jsou šťastní.

majordomus
21. 2. 2017 • 23:51

tchýně by měla zavřít ústa.jak vychovala svou dceru?dovolává se morálky u paroubka,ať se podívá na sebe a dceru.paroubek byl ženatý a ona se měla věnovat jen v profesionální rovině.brala snad ohled na zuzanu?proč ona by měla dneska brát ohled na zlatokopku a nevěrníka, dobře dělá, jen houšť a se vším na sítě, ať se národ pobaví!

-bello-
21. 2. 2017 • 23:34

Mně se ona líbila, byla chytrá, vtipná, pracovitá a je dál hezká .Co s ní udělala ta mozková příhoda nevím, ale musí to být peklo, když jí vynechává paměť, ale zdá se, že je statečná.Jen trotl zveřejňuje ze vzteku dopisy své kdysi milé a jen matka Petry Paroubké a matka Ivety Bartošové jdou jak dvě blbky s problémem svých dcer na veřejný sítě !Stará ex-Paroubková by měla být soudná, jen vejde na práh a už děsí dítě! Se nedivím, že ta Petra zdrhla a to jsem myslela jak je to spořádaný pár

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.