VyVolení začali rvačkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VyVolení začali rvačkou!

Slavnostní výkop stavby vily pro třetí řadu VyVolených provedl Emil Zajac.
Slavnostní výkop stavby vily pro třetí řadu VyVolených provedl Emil Zajac. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Při včerejším představení místa, na kterém bude stát vila třetí řady reality show VyVolení, došlo na krev! Po přesunu novinářů ze Žlutých lázní na Císařskou louku, kde bude nové obydlí VyVolených stát, se akce dokonce zvrhla v nefalšovanou bitku!

Při včerejším představení místa, na kterém bude stát vila třetí řady reality show VyVolení, došlo na krev! Po přesunu novinářů ze Žlutých lázní na Císařskou louku, kde bude nové obydlí VyVolených stát, se akce dokonce zvrhla v nefalšovanou bitku! Do té se málem zapojil i kmotr třetí řady »primácké« reality show Emil Zajac (32), horník, který exceloval v jedničce!

Prima dlouho dopředu avizovala, že novináře při představování nové vily ze Žlutých lázní převeze jinam, i když některé deníky vytrvale psaly, že vila bude ve Žlutých lázních. Místo autobusu však na překvapené novináře čekaly lodičky. Když však první z nich přistála u mola blízko budoucího obydlí VyVolených, vrhl se na ně muž v montérkách a se sprostými slovy se je snažil odstrčit od břehu. To už převozník jedné napadené lodě nevydržel a praštil neurvalce pádlem do obličeje, až mu vytryskla krev. Za to ho o pár minut později čekala nakládačka od podivného chlápka a jeho kamaráda. „Tihle vodáci nám už jednou rozbořili molo, až vznikla škoda pětadvacet tisíc korun, ale odmítli nám to zaplatit. Nedivte se, že jsme je nechtěli nechat znovu přistát. S Primou to nemá nic společného,“ vysvětloval později jeden z mužů.

Emil, který si myslel, že jde jen o provokaci ze strany televize, muže při hádce provokoval, že jim poskytne první pomoc. Později už se ale raději vrhl s krumpáčem do prvního výkopu stavby vily, která oficiálně začne až dnes. Na místě, kde je nyní opičí dráha a trať pro motokáry, bude stát obrovský stan o průměru 28 metrů, ze kterého se bude show vysílat, za ním pak v rohu dělníci postaví vilu podobnou těm předchozím.

„Stavba bude trvat šest týdnů,“ vysvětlil mluvčí Primy Ladislav Pavlík. Ohledně začátku reality show »VyVolení – Noví hrdinové« byl ale tajemný. „Start bude v létě. Určitě ale nezačneme už 1. srpna,“ mlžil mluvčí. Nový generální ředitel Primy Litevec Aleksandras Cesnavicius přiznává, že od jeho podzimního nástupu do funkce jde o největší »primácký« projekt. „Strach ale nemám. Budeme určitě úspěšní,“ svěřil se deníku Aha! Cesnavicius.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.