Onder a Hunčárová ze StarDance: Drsný rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Onder a Hunčárová ze StarDance: Drsný rozchod!

Lucie Hunčárová a Jan Onder už nejsou pár.
Lucie Hunčárová a Jan Onder už nejsou pár. ( Foto Aha!: Martin Hykl a ara)

Nastěhovali se do společného bytu a najednou šlus. To je drsný a rychlý rozchod! Tanečníci Lucie Hunčárová a Jan Onder (oba 31) spolu chodili 8 let, plánovali i zásnuby a posléze si pořídili hnízdečko lásky. To se bude špatně dělit a přijde je to pekelně draho!

Pár známý z taneční soutěže StarDance ještě stačil pozvat moderátora Aleše Cibulku (38) s jeho pořadem Můžu dál? a pak šel jejich vztah do kopru. Cibulka na návštěvě mluvil o Lucii jako o skoromanželce, ale už z ní je »bejvalka«. „Ano, je to pravda. Rozešli jsme se. Víc k tomu v tuhle chvíli asi nechci dodávat,“ přiznal Onder Super.cz.

Lucie v minulé řadě StarDance tančila s kuchařem Ridim (43) a spekulovalo se o tom, že to mezi nimi zajiskřilo. „Nestál za tím nikdo třetí. Rozhodně to nebyl blesk z čistého nebe. Jen se z našeho vztahu postupně začalo vytrácet to, kvůli čemu jsme spolu před lety jako taneční partneři začali chodit,“ vysvětluje ale Hunčárová.

Tančili, tančili, ale dotančili...
V roce 2012 se Onder a Hunčárová stali mistry ČR v latinskoamerických tancích družstev a posléze se spolu objevovali ve StarDance v pořadu pro děti Taneční hrátky s Honzou Onderem.

Nečekaný úspěch s »tydýtem« Pavláskem
V roce 2015 Hunčárová dotančila s komikem a »tydýtem« Lukášem Pavláskem (38) až do finále a skončili na 3. místě.



Přečtěte si
vigela
19. 2. 2017 • 15:33

Vskutku drsný rozchod. Opět neadekvátně dramatický název a úvod. Hnízdečko lásky je nejspíš byt nebo dům. (Na Můžu dál? se nedívám, tak nevím.) A hodnotu nemovitosti lze vyjádřit v penězích a tyto rozdělit. Škoda, že jim to nevyšlo, byli mně oba sympatičtí, Lucie nejvíc ze všech tanečnic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.