Odhaleno! Marek Eben (58): Není takový slušňák, jak se zdá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Odhaleno! Marek Eben (58): Není takový slušňák, jak se zdá!

Moderátor Marek Eben není prý vždy tak slušný jak působí.
Moderátor Marek Eben není prý vždy tak slušný jak působí. (Foto pro Aha! – David Raub, ČT, ara)

Galantní moderátor Marek Eben přiznal, že i on mluví občas sprostě!

"To je legenda, kterou někdo vytvořil, že Eben neřekne žádné sprosté slovo. Samozřejmě, že je používám," řekl Eben s úsměvem pro Dvojku ČRo. A kdy, že vulgarit vlastně používá? Třeba zrovna na filmovém festivalu v Karlových Varech, kterým už řadu let provází. Ostré slovíčko Ebenovi tehdy ujelo hned při jeho příjezdu na začátku festivalu, když měl hrozný hlad, ovšem hostesky mu nechtěly vydat kartičku, jež ho opravňovala ke vstupu do hotelové restaurace! 



Přečtěte si
anka
20. 1. 2016 • 22:28

hm...cim to asi bude, ze tolik slusnych lidi, lidi, kteri v zivote neco dokazali......nazyvaji nekteri slunickari ci kavarniky?? Cim to asi bude, ze v Cesku je treba hned skatulkovat kazdeho, kdo ma jiny nazor. Snazit se urazet lidi, co maji jiny nazor? Marek Eben muze byt hrdy na to jaky clovek, co v zivote dokazal.

buban
20. 1. 2016 • 18:41

Marka Ebena jsem dlouho brala jako inteligentního člověka s vytříbenou mluvou, určitou úrovní chování a vyjadřování. Že není zrovna krasavcem není podstatné. Ovšem to, jak moderoval poslední "Star dance" a trefoval se do prezidenta Zemana...netušila jsem, že je také "pražským kavárníkem". Velmi zklamal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.