Pozdvižení v zákulisí Stardance: Bank postoupit neměl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pozdvižení v zákulisí Stardance: Bank postoupit neměl!

Ondřej Bank byl zaskočený...
Ondřej Bank byl zaskočený... (Foto Aha!: David Kundrát, archiv ČT)

Velké překvapení! Lyžař Ondřej Bank (36) se protančil do finále StarDance, byť s tím nikdo, ani on sám nepočítal! A ani jeho manželce Tereze se to moc nezamlouvá.

„Rodině jsem slíbil, že to vidím tak na dva tři týdny, ne víc. Takže teď nevím, co k tomu dodat,“ přiznal Aha! zaskočený Bank. „Byl bych radši, kdybychom se už nemuseli učit další tance, protože se mi všechny ty kroky motají a nic si nepamatuju,“ dodal Bank, kterého stále trápí zraněné koleno. „Maličko to pořád bolí, nejvíc asi při standardních tancích, ale jinak je to v pohodě,“ prozradil s tím, že poslední týden náročných tréninků musí nějak přežít.

Ať už finále tanečního klání hvězd tuto sobotu dopadne jakkoliv, Banka čeká především dohánění domácích povinností. „Na nic jsem teď neměl čas, takže po skončení se nejvíc budu věnovat rodině a manželce,“ přiznal. Té, jak známo, se účinkování lyžaře ve StarDance nezamlouvalo. „Přišlo jí, že budu v přílišném kontaktu se svou taneční partnerkou. Žárlí, ale zdravě,“ přiznal Bank, který má v soutěži jednu z nejvíc sexy tanečnic Evu Křejčířovou (36). Kdyby ale Tereza Banková viděla ten zájem divaček přítomných na přenosu v barrandovských ateliérech, už by to asi nezvládla.

Mělo to být jinak
To, že Bank postoupil společně s Janou Plodkovou (35) a Zdeňkem Piškulou (18) do finále, které se uskuteční už v sobotu, všechny překvapilo. „Tento ročník je to v hlasování hrozně nevyvážené,“ prozradil Aha! zdroj ze zákulisí. „Jak jsem říkal, je to nevyzpytatelné,“ řekl vypadlý Roman Zach (43). To, že herec s Andreou Třeštíkovou nepostupují, zaskočilo i Janu Plodkovou. „Mám tendence Romanovi říct, promiň. Ale takto to dopadlo,“ řekla herečka.



Přečtěte si
mejlika
5. 12. 2016 • 13:53

Naprosto souhlasím. Bank je nemastný, neslaný a fešák už vůbec ne!!!

veselabublinka
5. 12. 2016 • 11:06

Stardance je především zábava a Bank je sympaťák!

vigela
5. 12. 2016 • 09:59

Nemohu, než souhlasit.

janyna
5. 12. 2016 • 08:45

Postoupit měl opravdu Zach, byl o moc lepší. Bank je takový nijaký a na tanec do tohoto pořadu se nehodí. Nechápu, co na něm ti lidi mají, že ho stále posílají dál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.