Pod pantoflem! Tak si může doma připadat Marek Eben (57). Jeho žena Markéta Fišerová (55) mu prý mluví do každého nového projektu. Prosadit si musel tedy i StarDance.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
mekanikk alias mord alias ararat alias kraken666 alias žlutá kecka:
-------------------------------------------------------------------------------
hergot já vás musím iritovat , nebude to tím, že jsem intoška ?
Co vy na to lopaty ?
Jo, nemůžu za to, že jste tak blbí a s nikým jste nebyli sto si tady předat telefonní číslo.
My s mekem jo .
Tak to je asi tak všechno, čus lopaty
Eben je neskutečně citově i sexuálně vyprahlý, dokazuje to v každém díle Stardance větami - nemůžu se soustředit vedle Kostkové a jejího výstřihu, jak se Taclíku můžeš soustředit vedle tvé tanečnice, která měla při tréninku ještě erotičtější šaty než při tanci, no trapně mu musel Taclík vysvětlovat, že tančí se zavázanýma očima aby vyprahlého Marka dál nedráždil. Chápu, že je těžké tolik let žít s postiženou ženou, a někudy to na povrch vyjít musí, zvlášť když je věřící a Markétu by nepodvedl, ale tělo a duše si žádá u každého muže své.
To Eben kecá .Markéta mu to odsouhlasila docela jistě, vždyť tam vystupuje přece fena .
A její šaty přece Markéta reflektuje jak nám ta fena , co neumí použít cizí slova nedávno právě v AHA sdělila .Z Markéty svými kecy udělala tupl dementa, co umí akorát stavět huhuláky a tleskat ručičkama . Jo, holt ta Kostková taky nemá shůry dáno
ty BELMEKU sice mozeček máš, ale postižený fetálním syndromem-to děti notoriků mívají Hraješ si tady na bellu a meka čili BELMEKA a jejich nehynoucí lásku Tak hybaj stvořit nějakej dementní blábol a hafo srdcí k tomu ať je nějaká sranda POCHVO
psych.pacientko Markéto Sommerovic, kolik mám já tady nicků?..jeden pouze jeden a ostatní jsou jen tvé spekulace a domněnky no a ten zbytek tvé myšlenky je opravdu infantilní...jen tak dál chudinko