Kornová o nejlepším chlapovi svého života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kornová o nejlepším chlapovi svého života!

Kateřina Kornová
Kateřina Kornová (Aha! - Zbyněk Pecák, Pavel Machan, ara)

Kateřina Kornová (50) neměla úplně jednoduchý život. Když byl jejímu synovi Filipovi (25) rok, lékaři mu diagnostikovali autismus. Do toho se herečce narodila dcera Kristina (24), která je jen o čtrnáct měsíců mladší než její bratr. Aby toho nebylo málo, její manželství se zpěvákem Jiřím Kornem (67) se rozpadlo. Kateřina tudíž zůstala na všechno sama.

Přesto všechno je pro herečku Jiří Korn stále nejlepším chlapem jejího života. „Jeho charakter a jeho přednosti se nějak nemění, takže i proto je pořád za co ho obdivovat. Je to otec mých dětí a jsem za to ráda. Takže suma sumárum, kdyby se daly dohromady všechny funkce a dobré vlastnosti muže, tak Jirka má za jedna,“ prozradila Kornová Aha! pro ženy.

V jejím životě teď prý žádný nový muž není. „Vedle sebe partnera nemám, jak je vidět. Ale možná, i kdybych měla, kdo ví, jestli bych ho s sebou do společnosti brala. Je to otázka vkusu lidí, kteří spolu chodí a někdy se radši rozdělí a dělá si každý to svoje, co má rád,“ dodala modelka.

Kateřina Kornová na výstavě o sexu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
1. 5. 2017 • 12:34

Manželství se jí rozpadlo protože Kornovi utekla s nějakým vozíčkářem, ale nikdy ji vztahy dlouho nevydržely.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.