Tajemství Etzlera (51) z Tváře: Na kolik dětí platí výživné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství Etzlera (51) z Tváře: Na kolik dětí platí výživné!

Miroslav Etzler má dvě dcery a syna, ale žije sám.
Miroslav Etzler má dvě dcery a syna, ale žije sám. (Foto Aha! – Jan Tůma, David Kundrát, Alexandr Malachovský, Zbyněk Pecák, TV Nova, Herminapress.cz)

Účast v show Tvoje tvář je pro Miroslava Etzlera (51) nejen utrpením, ale také požehnáním. Herec totiž platí výživné na tři děti! Pokud by mu soud právě teď vyměřoval alimenty, pořádně by se prohnul.

Podle informací z kuloárů má za jeden pořad v televizi Nova 100 tisíc korun. Za celou sérii tak dostane milion! Etzler má dvě dcery z prvního manželství Markétu a Magdalénu. „Jejich výchovu jsem nezvládl. Právě jsem nastupoval do divadla, nechoval jsem se jako vzorný táta,“ sype si s odstupem let herec popel na hlavu.

Poté se oženil s kolegyní Zuzanou Bydžovskou (55) a mají spolu syna Kristiána (16). Ten tátovi neodpustil, že opustil mámu kvůli herečce Vilmě Cibulkové (53). Tehdy Mirek prohlásil, že už žádné děti plodit nechce. Není divu. Přesnou výši alimentů Etzler tají, ale kdyby si nyní matky jeho dětí duply, vymohou na něm horentní částky.

Štaidl platil Ivetě 8000 Kč... A Vojtek dává Laurinové 25 000
Herci, zpěváci a sportovci mají v příjmech obrovské výkyvy. Není vůbec jednoduché vypočítat z jejich nestabilních příjmů spravedlivé alimenty na děti. Někdo se s nimi potýká, jiný dává víc než má...

Ladislav Štaidl (71)
Muzikant a podnikatel se netají tím, že Ivetě Bartošové (†48) dával na Artura (20) osm tisíc měsíčně. Gentlemansky jí ale nabízel, že doplatí její dluh na domě v Uhříněvsi. A taky platil nečekané výdaje. Nakonec skončil syn v jeho péči.

Alex Čejka (45)
Bývalá televizní moderátorka Mirka Čejková (54) před časem při rozvodu s golfistou vysoudila na syny Alexe (17) a Felixe (15) obří výživné ve výši 270 tisíc korun. Je jí to ale houby platné, protože exmanžel jí na kluky neposílá ani floka.

Petr Kratochvíl (65)
Bývalý divadelní producent posílal Lucii Bílé (50) na jejich syna Filipa 50 000 měsíčně. Sám se tak rozhodl a k žádnému soudu nemuselo dojít. Kratochvíl má s Pavlínou Babůrkovou (43) další čtyři děti. Pavla, Petra, Ilonu a Julii.

Karel Březina (43)
Exministr platí spisovatelce Báře Nesvadbové (41) na dceru Bibianu (13) rovných deset tisíc korun.

Pepa Vojtek (51)
Rocker platí herečce Sabině Lurinové (44) na dceru Valentýnu 25 tisíc a tanečnici Libušce Vojtkové (35) na syna Matyáše (9) o deset tisíc méně.

Michal Hrdlička (27)
Vyhozený sporťák TV Nova by podle svého přiznaného příjmu 80 tisíc měsíčně mohl Lucii Borhyové (38) platit na dceru roční Lindu 15 tisíc korun.

Právník: Dělit všem třemi!
„Podle mě by bylo pro výpočet alimentů spravedlivé vzít příjem otce a matky a vydělit to třemi,“ říká prestižní rozvodový právník JUDr. Aleš Rozehnal. „Tabulky jsou ovšem nastaveny jinak. Taky je třeba přihlédnout k tomu, zda má otec další rodinu a podobně.“ Zastupoval např. manželku miliardáře Radovana Vítka (45) a jejich syna Radovana.



Přečtěte si
kadlicek
8. 11. 2016 • 10:26

"...nechoval jsem se jako vzorný táta,“ sype si s odstupem let herec popel na hlavu." Tak tohohle pána jsem jednou zahlédl na jedné stanici v Metru a taky se nechoval zrovna jako normální člověk, takže vono to u něj bude tak asi se vším.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.