Slováčková (21) z Tváře: Peklo na pódiu! Co se jí stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slováčková (21) z Tváře: Peklo na pódiu! Co se jí stalo?

Při vystoupení jí bylo tak horko, že masku na obličeji dokonce propotila.
Při vystoupení jí bylo tak horko, že masku na obličeji dokonce propotila. (Foto Aha! – Mária Rušinová, TV Nova)

Vařila se jí krev v žilách! Anička Slováčková (21) při nedělní proměně v metrákovou zpěvačku Beth Ditto (35) prožívala ve speciálním vatovém kostýmu peklo. V převleku za Koblížka, jak ji překřtil Jakub Kohák (42), musela během natáčení strávit nekonečných 70 minut!

Bylo to hrozný, protože mi v tom bylo strašný vedro,“ prozradila deníku Aha! dcera Dády Patrasové (60) a Felixe Slováčka (73). „To je, jako když na sobě máte čtyři péřový bundy. A do toho ještě musíte tančit. Byla to taková sauna a odtučňovací kúra zároveň,“ popsala blondýnka, které bylo za všechny útrapy odměnou vítězství v osmém kole úspěšné novácké show.

Nejtěžší proměna to pro ni ale nebyla. „Při zkoušení byl zatím nejnáročnější rapper Eminem,“ přiznala Anička. Přestože si už několikrát sáhla na psychické a fyzické dno, ručník do ringu ještě nehodila. „Několikrát jsem už byla tak vynervovaná ze zkoušení, že jsem se natolik bála úkolu, až jsem v nadsázce mluvila o tom, že chci skončit, ale v životě bych to neudělala,“ dodala zpěvačka, která se pořádně zapotí i tuto neděli. To se představí jako rebelka Miley Cyrus (23), s níž v první řadě Tváře zabodoval Adam Mišík (19). Jednička večera
Aniččinu výhru sledovalo 1 476 000 diváků starších patnácti let. Tvoje tvář má známý hlas se tak opět stala jedničkou nedělního večera. Navíc v hodně silné konkurenci. Druhé místo obsadil se sledovaností 1 156 000 diváků seriál Doktor Martin na ČT1 a bronz nový primácký krimiseriál Polda, který vidělo 836 000 diváků.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.