Konec Gottovy účetní! Už druhé za rok a půl...Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Konec Gottovy účetní! Už druhé za rok a půl...Proč?

Bude Ivana dohlížet na účetnictví?
Bude Ivana dohlížet na účetnictví? (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan a ara )

Kolem Karla Gotta (77) je teď pořádně živo! Zpěvákovi kolegové si v posledních dnech posteskli, že se mu nemůžou dovolat, anebo s ním musí komunikovat jen přes manželku Ivanu (40). U Mistra po vyléčení se z rakoviny mízních uzlin už nic není tak jako dřív. Nyní mění i chod svého managementu.

„Ivana se domluvila s Karlovou účetní a asistentkou paní Sekaninovou na změně její práce. Doteď měla na starosti smlouvy a faktury plus účetnictví, ale nyní je vše jinak,“ řekl nám blízký přítel Karla Gotta.

„Sekaninová už bude pouze komunikovat s pořadateli a dělat smlouvy, účetnictví dostane na starost někdo jiný. Ivana jí také řekla, že nejprve bude se zájemci o vystoupení jejího muže jako první komunikovat ona, teprve pak, když se s Karlem domluví, že práci berou, předá podklady Sekaninové a ta vyřeší zbytek. Doteď to bylo tak, že veškeré objednávky nabírala paní Lída a pak s nimi jezdila na Bertramku ke konzultaci,“ dodal zdroj.

„Já jsem teď produkční pana Gotta. Mám na starosti smlouvy a komunikaci s pořadateli. Účetnictví nedělám,“ popsala Sekaninová svoji novou funkci v telefonátu s deníkem Aha!.

„Paní Lída Sekaninová je stále členem managementu pana Karla Gotta a nic se nemění! Nikdy neměla na starosti účetnictví, pouze produkci. Pan Gott má daňového poradce, který se stará i o účetnictví," tvrdí ale zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. 
Všichni z okolí Českého Slavíka ale moc dobře ví, že Sekaninová finance řešila. Daňovému poradci pak posílala faktury a smlouvy až za jednotlivá období. Sekaninová loni na jaře na pozici produkční-účetní nahradila bývalou Gottovu manažerku Jaroslavu Herzerů (64). Platí tři lidi a manželku

Gott od té doby, co se loni rozešel se svým původním týmem, zaměstnává dva lidi. Lídu Sekaninovou a Anetu Stolzovou, která má na starosti komunikaci s médií. Nyní bude muset zaměstnat dalšího člověka, který si vezme pod patronát jeho účetnictví. Zpěvák také naplno živí svoji šéfku v agentuře Karel Gott Agency – manželku Ivanu. Ta totiž po odchodu z televize a divadla nemá práci a je ženou v domácnosti na plný úvazek. Další, ale už letitou zaměstnankyní Českého slavíka, je filipínská pomocnice.



Přečtěte si
kinki
12. 8. 2016 • 17:29

asi preto, aby nahodou tajne neposlal nejaku tu korunku aj tym starsim dceram, ked ich uz pripravil o dedictvo

brunos
12. 8. 2016 • 16:22

Protože je ta dutá nenažraná kobylí hlava vyhnala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.