Nejvnadnější herečka Bittnerová: Konečně má chlapa, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejvnadnější herečka Bittnerová: Konečně má chlapa, ale...

Od října se ukáže, kolik toho dvojice natrénovala.
Od října se ukáže, kolik toho dvojice natrénovala. (Foto Aha! – Mária Rušinová)

Dva roky po rozpadu manželství je Miluška Bittnerová (38) konečně opět zamilovaná a šťastná. Jenže svého nového vyvoleného hned vyměnila za jiného! Herečka totiž trénuje na nadcházející taneční soutěž StarDance, takže s partnerem Michalem Necpálem (29) tráví i šest hodin denně!

„Jsem zamilovaná a užívám si to. Byli jsme spolu na dovolené v Portugalsku a bylo to neskutečné. Portugalsko je nádherná země a s přítelem jsme měli možnost se ještě více sblížit. Romantika jako blázen,“ svěřila deníku Aha! nadšeně »česká Marilyn Monroe«. Přitom se ale usmívala na mladého tanečníka, s nímž na akci ve Žlutých lázních předváděla samé vylomeniny.

Chvíli ji Michal bavil sám, zatímco ona se cpala brambůrkami, ale pak se zvedla ze židle a jala se předvést, co všechno se už naučila za týden tréninku. Tihle dva mají našlápnuto získat titul Nejvtipnější pár historie StarDance! „Trénujeme třeba šest hodin, ale oba jsme tak trochu ukecaní a rádi se smějeme, takže se nám stane, že se hodiny bavíme a na trénink nám zbude méně času. S Miluškou se nejde nesmát. Sedli jsme si,“ přiznal Michal. „Je to ale dřina. Večer se vždycky těším na koňskou mast, kterou si mažu nohy. Nejčastěji ji používají lidé v důchodovém věku a já,“ směje se Bittnerová, která potvrzuje, že si s Necpálem lidsky sedli. Otázkou zůstává, jak dlouho to nebude vadit jejímu novému klukovi...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.