Manévry kolem svatby Kuchařové a Brzobohatého Gregora: Nevěsta málem nepřijela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Manévry kolem svatby Kuchařové a Brzobohatého Gregora: Nevěsta málem nepřijela!

Nevěsta měla zpoždění!
Nevěsta měla zpoždění! (Foto Profimedia.cz)

V pozoru byl areál Strahovského kláštera, kde se ostře sledovaná svatba Taťány Kuchařové (28) a Ondřeje Brzobohatého Gregora (33) odehrála, už od středy. Ty pravé manévry ale začaly pár hodin před obřadem, který se konal v bazilice Nanebevzetí Panny Marie na pražském Strahově.

Pobíhající hostesky a muži v černých oblecích a slunečních brýlích byli nedílnou součástí velkého dne známého hudebníka a Miss World 2006. Ti se totiž pokoušeli svůj sňatek před veřejností utajit, a když už se to nepovedlo, snažili se všemožně před zraky přihlížejících skrýt. A tak zatímco hosté, kteří s nimi přišli jejich chvíle štěstí sdílet, nebyli skoupí na úsměvy ani na slovo, ženich s nevěstou si přáli být zakrytí hradbou černých deštníků. Na obřad, který měl začínat v jedenáct dopoledne, dorazil včas pouze ženich.

Nevěsta na sebe nechala čekat ještě deset minut po jedenácté a hrozilo, že se nedostaví vůbec. „Pokud všichni neuhnete na stranu, auto se otočí a vůbec nepřijede!“ začal vyhrožovat jeden ze členů ochranky, když auto s Táňou vjelo do areálu. Zastavilo se pár desítek metrů od vchodu do kostela. „Nevěsta už musí přijít, začínáme,“ ozvalo se však náhle, a tak členové ostrahy začali jednat. Ani tak ale Kuchařovou, která při vystupování z luxusního mercedesu předvedla všem svoje nohy, nedokázali skrýt. Mše s kořením humoru
Za muže a ženu mladý pár prohlásil katolický kněz Jiří Veith (59). Přestože byl obřad podle některých hostů dlouhý, nebyl jistě nudný. Místo k novomanželskému políbení oddávající vyzval Ondřeje a Táňu k tomu, aby si dali »hudlana«. Veith si ale takové vtipkování může dovolit. V rámci církve má pevné postavení. Tento muž byl totiž blízkým přítelem hned dvou papežů. Zesnulému Janu Pavlu II. dokonce věnoval svoje CD, které nazpíval. Blízký si je i s  Benediktem XVI., který na svůj úřad před třemi lety rezignoval.
Co jim přejí hosté?
*Režisér Jiří Strach (42)
„Chtěl bych jim popřát hodně Boží lásky. To je nejvíc!“
*Tanečníci Jan Onder (31) a Lucie Hunčárová (30)
„Přejeme jim hlavně, ať se mají pořád tak rádi a nevyprchá z nich vášeň. Oni jsou oba velmi vášniví. Svatební dary nechtěli, ale i tak jsme něco vymysleli.“
*Plastický chirurg Jan Měšťák (72)
„Přeju jim, aby měli jeden druhého radši než sami sebe.“ *Moderátor Libor Bouček (35)
„Přál bych jim, abychom se už na žádné jejich svatbě nepotkali.“
*Topmodelka Linda Vojtová (31)
„Přeju jim lásku. Nevěsta byla moc krásná a šaty byly přesně takové, jaké jsem očekávala.“
*Zpěvák Ondřej Ruml (34)
„Trochu jim to závidím.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.