Plíšková & Hrdlička: Penis ničí tenis! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Plíšková & Hrdlička: Penis ničí tenis!

Forhend zamilované. Poté, co Karolína Plíšková natrefila na Michala Hrdličku, netrefuje míčky tak, aby to vedlo k výhrám.
Forhend zamilované. Poté, co Karolína Plíšková natrefila na Michala Hrdličku, netrefuje míčky tak, aby to vedlo k výhrám. (Foto Profimedia.cz, ara)

Má krásko s přetěžkými míčky, snad je tvůj servis na cestách, snad vězí někde u Hrdličky... Kdyby ještě žil muzikus Petr Hapka, takhle nějak by upravil svůj hit pro Karolínu Plíškovou (24).

Ale i forhend, bekhend, smeč, prohoz a lob se jí někde toulají! Od konce loňského listopadu, kdy uhrančivá Kája a švihácký sporťák z Novy Michal Hrdlička (27) zjistili, že jim je nejlépe při cvrlikání na jenom »dvorci«, nejdou Karolíně údery. Ach ta láska! Přemohla tenis! Karolína zhusta vyletí z turnaje předčasně jako... No jako hrdlička! Od začátku sezony se jí to přihodilo v 1. kole už čtyřikrát!

Mizérie Káji, která od ledna spadla na žebříčku WTA z 11. na 19. příčku, dostoupila vrcholu na French Open. Z posvátné pařížské antuky ji hned v úvodním mači vybouchala (6:3, 4:6, 3:6) Shelby Rogersová (23), Američanka s baculatou postavou přejedené kuchařky z fast foodu a až 108. na světě! „Loni jsem takové zápasy vyhrávala,“ povzdychla si Karolína Plíšková po ostudné porážce. No jo, jenže před rokem se k sobě s Hrdličkou ještě neměli jako dvě hrdličky...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.