Karel Gott (76) opět v rukou lékařů: Další operace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott (76) opět v rukou lékařů: Další operace!

Karel Gott měl před operací překvapivě dobrou náladu.
Karel Gott měl před operací překvapivě dobrou náladu.  (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Je to statečný chlap! Když Karel Gott (76) nastupoval kvůli plánované operaci do Všeobecné fakultní nemocnice, usmíval se od ucha k uchu. Přitom moc dobře ví, že zákrok, který ho čeká, není jednoduchý. A výsledek je pro jeho život velmi důležitý!

„Tak jdeme na to, držte mi palce,“ prohlásil včera Gott odhodlaně. Manželka Ivana (40) mu mezitím vykládala velký kufr, který si na minimálně týdenní pobyt v nemocnici zabalil. „Největší prostor v něm zabraly knihy a časopisy,“ prozradil nám zpěvák.


Slavíkova operace nesouvisí s rakovinou mízních uzlin, kterou v minulých měsících prodělal. „Ale je životně důležitá! Je to nepříjemná věc, musí se potom dodržovat velmi přísná dieta,“ prohlásil. Podle informací ze začátku týdne budou lékaři Gottovi vracet do původního stavu zakončení trávicího traktu. To museli po říjnové operaci náhlé příhody břišní, během níž lékaři objevili ve zpěvákově těle nádory na mízních uzlinách, vyřešit provizorním způsobem.
„S ohledem na soukromí pana Gotta nebudu poskytovat bližší informace,“ řekla deníku Aha! zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. Sama před několika dny nicméně potvrdila, že Gotta čeká chirurgický zákrok v dutině břišní.



Přečtěte si
ivoadler
6. 5. 2016 • 13:19

Na té fotce vypadá normálně - jako sedmdesátišestiletý dědek. Ještě by se mohl normálně chovat. Ale je to zřejmě závislák. Bez vystupování si zřejmě svůj život neumí představit.

alusinek
6. 5. 2016 • 11:49

Velice pěkně napsáno,operace tak těžká není,zvláště když je mu věnována taková péče.Mám ji za sebou,do týdne bude doma.Malým holkám by se měl věnovat,neví jak dlouho si ho ještě užijí a ne stále přemýšlet nad zpíváním.Buď to půjde nebo ne,musí se s tím smířit

aveneta
6. 5. 2016 • 06:47

Vrátit umělý vývod zpět do původní funkce......no, ať se tedy zadaří. Gott by si měl vážit toho, že překonal závažné zdravotní problémy a přežil, což se každému nepodaří a věnovat se hlavně rodině a svým malým dcerám a né přemýšlet o návratu do show byznysu, jemu přeci nejde o uživení rodiny, peněz má dost a onu "ješitnost" že byl zpěvákem vypustit ze svého života !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.