Herec Hynek Čermák po přistižení s mladou kráskou potvrdil rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec Hynek Čermák po přistižení s mladou kráskou potvrdil rozchod!

Čermák byl hostem na křtu knihy v centru metropole, kam ho mladá brunetka doprovodila. Veronika Macková pochází z Uherského Hradiště, je absolventkou Pražské konzervatoře a nyní má angažmá ve Východočeském divadle v Pardubicích. Jejím životním krédem je: „V životě je třeba plnit si přání a dělat si radost.“
Čermák byl hostem na křtu knihy v centru metropole, kam ho mladá brunetka doprovodila. Veronika Macková pochází z Uherského Hradiště, je absolventkou Pražské konzervatoře a nyní má angažmá ve Východočeském divadle v Pardubicích. Jejím životním krédem je: „V životě je třeba plnit si přání a dělat si radost.“ (Foto Aha! – Marek Pátek, archiv filmu Gangster Ka, ara)

Rozpadla se mu rodina! Hynek Čermák (42) se nejdříve snažil zapírat vztah s mladičkou herečkou Veronikou Mackovou (21), ale nyní přiznal to, že s Danielou Choděrovou (40), se kterou má dvě děti, už nežije!

Za rozchodem s herečkou, která se objevila v seriálu Rodinná pouta, prý není pohledná brunetka, ale nadměrné množství práce. „Všechno dál dobře funguje. To naše rozdělení vlastně proběhlo skvěle. Ale je to teprve půl roku, takže je to ještě dost bolavé. Oba se učíme žít jiným způsobem života. Nemáme mezi sebou hádky, nic takového neprobíhá. Jsme dospělí a chováme se jako kamarádi, kteří se mají rádi,“ řekl Čermák v rozhovoru pro Magazín Právo. Podle informací deníku Aha! dokonce s Veronikou Mackovou, se kterou si zahrál v druhém dílu velkofilmu Gangster Ka: Afričan, žije ve společné domácnosti.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.