Dracula Daniel Hůlka přišel o střechu nad hlavou! Žije v maringotce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dracula Daniel Hůlka přišel o střechu nad hlavou! Žije v maringotce!

Daniel Hůlka má problémy s bydlením.
Daniel Hůlka má problémy s bydlením. (Foto Aha! – Martin Sekanina, ara)

Střecha staré rodinné vily v Jevanech padá Danielu Hůlkovi (47) na hlavu. Došlo to dokonce tak daleko, že se Dracula musel přestěhovat do maringotky! Jeho přechodným domovem se stal domeček na kolečkách zvaný mobilheim, který si zaparkoval na zahradě přímo před vilou.

„Je to parádní bydleníčko, stálo ho to skoro tři čtvrtě milionu! Má to krásnou koupelnu, obývák, kuchyň, dvě ložnice. Je to zateplené, prostě lepší, než kdyby si pronajímal byt nebo bydlel v hotelu,“ prozradil deníku Aha! zpěvákův kamarád. „Bude mít stavbu pod dozorem, a navíc zůstane ve svém prostředí,“ dodal.
Podle něj rekonstrukce jevanské vily bude trvat minimálně dva roky! Kromě střechy se totiž musí komplet udělat i veškeré rozvody a izolace. O tom, že je vila ve špatném stavu už dlouho, svědčí i to, že před pěti lety Hůlka sletěl z balkónu kvůli trouchnivějícímu zábradlí....



Autor:  Kristýna Léblová

Přečtěte si
6010
20. 10. 2015 • 09:32

Opět zavádějící nadpis článku.O žádnou střechu nad hlavou nepřišel.Barák mu stojí a teď bydlí pomalu v ještě větším přepychu.Tudíž bezdomovec z něho není.Blesku, nepřehánějte!

paula
19. 10. 2015 • 06:46

Víte, jakej je rozdíl mezi mobilheimem a maringotkou, trollové? Maringotka se tahá na vlastní ose, mobilheim na podvalníku. Čili mobilheim není maringotka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.