Večer ve Výměně Manželek: Lída (33) vymění maštal za španělské sídlo s bazeném! Není ovšem všechno zlato, co se třpytí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Večer ve Výměně Manželek: Lída (33) vymění maštal za španělské sídlo s bazeném! Není ovšem všechno zlato, co se třpytí...

Lída ještě netuší, kam ji letadlo ...
Lída ještě netuší, kam ji letadlo ... (Autor: TV Nova)

Doslova z maštale plné koní a od pěti dítek se česká manželka ocitne najednou ve zcela jiném světě-světě luxusu jako z hollywoodského bijáku. Jak tohle asi dopadne?

Lída bude doslova v Jiříkově vidění! Hacienda na Pyrenejského poloostrově má kromě několika ložnic také bazén, výřivku a venkovní posezení s grilem. Jenže žádný pobyt v ráji ji rozhodně nečeká, což dosvědčuje partnerka pána domu! "Pokud nebude náhradní maminka poslouchat tatínka na slovo, tak to bude hodně skřípat," věštila podle deníku Blesk paní Světla (36), která skončila pro změnu u koní.

Přečtěte si
maddie
30. 9. 2015 • 21:39

"Hacienda na Pyrenejského poloostrově má kromě několika ložnic také bazén, výřivku a venkovní posezení s grilem." - Jedna věta a tolik chyb, to je radost.... zpátky do školy, "redaktoři"!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.